tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Rippekin kävi kylässä

Kaikkihan alkoi jo viime viikosta kun aloin olemaan joten ei-terve.
Tunsin sen luissa ja ytimissä, väsytti ja pakotti ja Buranaa kului kahtena päivänä.

Sitten oli mieletön turvotus. Sepä olikin piristävää ihmiselle joka yrittää pudottaa painoaan ja liikkua nykyistä enemmän. Mietin jo että tämänkö siitä liikunnan lisäämisestä saa, mielettömän väsymyksen, turvotuksen ja pakotuksen???

Lauantaina oli miun tarkoitus viettää tyttöjeni kanssa mukava herkkuilta, katsoa joku piirretty ja napostella vähän namuja. Mutta ei ne maistunut. Kaikki oli ihan mälsää ja tylsää. Väsytti vaan.

Lauantaina istuin koneella ja etsin tietoa eri syistä siihen miksi maha turpoaa tuolla tavalla. Kävin kaikenmaailman syöpiä läpi, koska tottakait sitä ihan ensimmäisenä käydään ne pahimmat mahdolliset, eikös?

Sunnuntaina sitten alkoi selviämään... eli ripulitauti teki tuloaan. Ripuloin sunnuntaina ja maanantain. Turvotukset katosivat sen siliän tien kun suoli alkoi toimimaan :) Että jotain hyvääkin. Ja tämän myötä myös katosi paha olokin. JESH!!!! Eli oli ihan virkistävä homma tuo ripulointi!! Ei se ollut kovinkaan rajua ja eilen alkoi jo hyvissä ajoin loppumaan.

Nyt olo on ihan OK ja aion mennä töihin. Pääseehän sieltä pois jos ripulointi alkaa uudestaan.

Eilen kävin vähän ulkona lasten kanssa. Pieni tunnin happihyppely pihalla ei tehnyt yhtään pahaa kun koko viikonloppu meni sisällä ollessa, vaikka oli tarkoitus käydä lenkillä ja eilen olisi pitänyt mennä kuntosalille, mutta mutta....



Ei kommentteja: