sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Kahvia ja vesisadetta

Tässä taas istun kahvikupin kanssa ja kuuntelen tv2:lta tulevaa lastenohjelmaa, jota Niiskuneiti tuossa sohvalla katsoo. Muut nukkuvat.

Mies teki pitkän vuoron eilen, eli meni töihin 13.45 ja tuli tänä aamuna vajaa 6 kotiin. Nyt nukkuu 12-13 asti, syö ja lähtee iltavuoroon töihin.

PikkuMyy oli eilen jo 19 jälkeen niin valmis nukkumaan, että veinkin jo ajoissa iltapesulle, iltapalalle ja sitten 20 maissa jo sänkyynsä. Ja sinne nukahti helposti!

Tosin aamulla 6 maissa sängystä kuului Äittää!Äittää! Eli herätty oltiin.... Nukkunut sen 10h. Great. Mies olikin tullut juuri töistä ja toi PikkuMyyn sitten pullon kanssa viereeni. Eihän se takasinnukahdus niin helposti käynyt, ehei!! Kyllä varmaan vei lähemmäksi tunnin, nyt nukkuu tyytyväisenä isänsä kainalossa.

Pitäisi käydä herättämässä kohta, kun klo11 vien jo PikkuMyyn ja Niiskuneidin hoitoon. Itselläni myös iltavuoro. Vielä pitkä vuoro, jää osa illan BB-showsta näkemättä *höh*, mutta ehkä pääsen vielä kärryille tapahtumista ;)

Vettä sataa, on jo varmaan satanut sieltä kello kuudesta asti. Mukavaa. Tai sitten ei.

Mutta nyt nykimään PikkuMyy ylös ja sitten aamupalalle. Muumipeikko lähtee tänään appivanhempieni kanssa mökille ja jää heille yöksi, ei tartte yksin olla kotona pitkää iltaa :)

1 kommentti:

melkoelli kirjoitti...

Kyllä se arki onkin vaan melkoista sukkulointia, kun molemmat vanhemmat tekevät vuorotyötä. Minä olen tehnyt kaksvuorotyötä, mutta miehellä onneksi on suht' säännöllinen työaika.
Nyt tosin hoitovapaalla ollessani, ei tarvi työasioita ja hoitojuttuja meidän perheessä miettiä. Raha-asioita sitten kyllä saa pähkylöidä!