keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

Joulukiireitä?

Kuukauden päästä on joulu jo ohi. Tai ainakin aatto. Surullista jotenkin. Tahtoisin sen fiiliksen kestävän monta päivää!!!

Omista työvuoroista ei vielä tietoa joulun ajalta. Toiveita olen listanlaatijalle laittanut, katsoo nyt mitä hän on asiasta mieltä. Kun ei pahin painajaiseni toteutuisi... se olisi olla iltavuorossa jouluaattona :'(

Joululahjoja on jo muutama hommattu. Lähinnä kummilapsille. Ja muille läheisille. Omille lapsille ei vielä olla keksitty mitään sopivaa ja kivaa. Niiskuneidille on jo miulla suunnitelma, se vaan pitäisi lähikaupungin Citymarketista käydä ostamassa. Juuri hälle sopiva!!!

Joulusiivousta pitäisi käydä tekemään. Tekisikö sen tänä vuonna huone kerrallaan. Aloittaisi lasten huoneista... Eihän ne tietty enää kuukauden päästä ole siistit, mutta oispahan ainakin yritetty.. ja jos ne sattuis jollain ihmeellä pysymään sen verran siistinä, että pieni ylläpitosiivous riittäisi niihin. Että ei tarvitsisi toista suursiivousta niihin huoneisiin tehdä...

Lunta ei ole. Ei yhtään :( Sekin on surullista. Jouluksi soisin sen verran ainakin lunta, että maa olisi valkoinen.

Terveinä ollaan oltu. Pientä nuhaa on itse kullakin ollut, mutta ei sen suurempaa. Ja tämän syksyn uudesta taudista: sikainfluenssa.. siitä ei ole ollut tässä perheessä tietoa. Ja PikkuMyy on toistaiseksi vielä välttänyt vesirokonkin, mikä kuulema tällä kylällä riehuu. No sehän ei ole kuin ajan kysymys että milloin se tulee. Oikeastaan se voisi tullakin ihan kohta, niin olisi sitten sekin pidettynä. Isothan sen jo sairastivat alkuvuodesta 2005.

Perjantaina miehen kanssa viettämään yhteistä iltamaa, Popedan keikalle päästään <3 Sitten jos taas jaksais näitä arjen tylsiä hetkiäkin paremmin!

3 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Moi

Ei meilläkään mitään kamala isoa suursiivousta ole jouluksi
no ehkä pölyjä pyyhitään enemmän:P

Mukavaa joulunodotusaikaa<3

Jamelia

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Oi, mukavalta kuullostaa yhteinen illanvietto kahestaan!! =)

Pääsette viettämään joulua uudessa keittiössä :)

Ihanaa joulunodotusaikaa sinne!!

melkoelli kirjoitti...

Kurkkaapas blogiini... ;)