perjantaina, maaliskuuta 05, 2010

Hiihtolomareissu

Meillä ollut tämä viikko hiihtolomaa. Minulla ja lapsilla.
Mies otti pari vapaapäivää ja niin me päästiin reissuun.

Maanantaina ajeltiin Vantaalle. Hotelli Flamingoon ja käytiin tietenkin kylpylöimässä :) Mukava ja viihtyisä kylpylä. Lapset viihtyivät ja kyllähän mekin jaksoimme siellä yli kaksi tuntia pulikoida.

Illalla uinnin jälkeen käytiin syömässä, lapset söivät nauravat nakit ja me miehen kanssa härkää. Namia!!! Kallista, mutta sairaan hyvää!!! Ja jälkiruoaksi lapsille luvattiin jätskikitskasta jäätelöt.

Yö hotellilla meni hyvin. Kaikki nukkuivat hyvin.

Käytiin vähän vilkaisemassa Jumboa, kamalan iso kauppakeskus, mieletön!! Sinne on pakko joskus tehdä ihan shoppailureissu!!! Kolusin pari kauppaa, miljoona jäi varmaan koluamatta :D

Hotellista uloskirjautumisen jälkeen vietiin tavarat autoon ja sitten vietiin lapset HopLoppiin leikkimään pariksi tunniksi. Ensimmäinen kerta meille kaikille ja olihan tuo mahtava paikka!! Kaikki kolme lasta leikkivät ja juoksivat päät märkinä ja kasvot punaisina. Pelkäsin aluksi että meidän 10v-poika ei tykkää koko paikasta, mutta siinähän se meni noiden pienten kanssa yhtä innokkaasti :D

Hoplopin jälkeen olikin jo aika suunnata auton nokka kohti Länsisatamaa. Siellä odotti Baltic Princess-laiva. Lapsia jännitti. Ja ehkä vähän meitäkin ;)

Laivalla viihdyttiin oikein hyvin. Buffetissa syötiin hyvin, lapsetkin söivät. Illalla käytiin lasten leikkipaikoissa, marketissa kaupassa, kierreltiin ja kaarreltiin, lapsille oli oma disco 21-22, sielläkin käytiin pyörähtämässä. Tuon jälkeen vielä käytiin aikuisten discon puolella, lapset joivat limskat ja me yhdet oluet. Sen jälkeen nukkumaan.

Isot nukkuivat hyvin. Pienemmällä oli jalat kipeänä ja vasta jotain 02 aikaan saatiin asettumaan särkylääkkeillä kipu niin että tyttö pääsi uneen. Reippaasti tyttö jaksanut touhuta kaksi päivää, kertaakaan ei ole valittanut väsymystä, joten eihän se ihme ole jos jalat rasittuvat. Mutta onneksi olin varautunut tähän jo ennalta ja särkylääkkeet oli mukana.

Aamulla aamupalalle. Hyvin taas maistui kaikille. Ja sitten käveltiin laivasta ulos ja Tallinnaan. Tuulinen aamu ja lunta sateli hiljalleen. Ei me käyty kuin yhdessä ostoskeskuksessa pikaisesti ja sitten käveltiin takaisin laivaan.

Laiva lähti 13 aikaan takaisin kohti Helsinkiä. Me hengailtiin laivalla, käytiin tekemässä ostoksia jne... tuhlattiin aikaa.

Isot lapset pääsivät käymään komentosillalla. Se olikin heistä jännä juttu. Vähän jotain extraa vielä kotimatkalle. Juuri ennenkuin laiva saapui satamaan, oli vielä lapsille show, joka käytiin toki katsomassa, siellä oli Prinsessa, merirosvoja, karhuja, metsäneläimiä ja Spiderman :) Hauska ja menevä show. Tämän jälkeen kiireellä hyttiin, hakemaan tavarat ja sitten odottamaan ovien avautumista.

Hienosti meidän 3v jaksoi kävellä ulos laivasta autolle asti. Olin ihan varma että joudumme kantamaan koko matkan, mutta tyttöpä yllätti. Sekä muutkin lapset toki jaksoivat ja molemmat isot vetivät perässään vielä kassia. Ylpeitä saadaan olla meidän reippaista lapsista

Kotimatka alkoi 17 aikaan ja kotosalla oltiin 22.30 aikaan. Taukokin pidettiin ja syötiin ihan kunnolla. Hiljaista oli takapenkillä, kaikki nukkuivat :) Tytöt jatkoivat unia aamuun asti, poika nousi vielä hetkeksi ylös kotiintulon jälkeen. Me purettiin kassit ja valvottiin hetki ja painuttiin levolle. Miten ihanaa olikaan nukkua omassa sängyssä!!!!

Hyvä mieli jäi reissusta!!


4 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Kiva loma ollut paljon kivoja juttuja:)

Jamssi

Anna kirjoitti...

Voi teillon ollu ihana reissu <3 Ja vielä ihanempaa on aina tulla omaan sänkyyn :)

Jenni kirjoitti...

Ihana reissu teillä.
Onko tuolla Baltic Prinsessalla lastenhuonetta tms.? Tai kai on, mutta onko minkälainen?

Mun pitäisi viedä meidän viisivuotias ja kummityttö laivalle, olen ajatellut enempi tuo Tallinnan suuntaa kuin Tukholmaa.. :)

Orvokki palstalta :)

ps. saanko linkittää tämän omaan blogilistaani :)

Antzu kirjoitti...

Moi Jenni!!!! Oli tuola joo lastenhuone, vähän pieni, mutta kyllä siellä meidän lapset jakso touhuta. Mentäisiin toistekin tuolle laivalle :) Ja illalla oli sitten lastendisco 21-22, sieläkin käytiin mutta meidän lapset ei suostuneet tanssimaan muuten kuin hengailemaan tuolilla ;)

Juu, saat linkittää, mutta miten .. voisinko mie päästä lukemaan siun blogia? En pääse nyt :(