lauantaina, kesäkuuta 19, 2010

Risteilyä ja kattoremonttia

Onkin taas aikaa vierähtänyt siitä kun tänne olen mitään kerennyt laittamaan.
Työkiireet ja muut kiireet painavat päälle niin että jää harrastuksetkin väliin :)

Mutta onneksi sitä kerkeää välillä rentoutuakin!!

Olin viime viikon pe-la seikkailemassa mukavaakin mukavamman äitiporukan kanssa laivalla.
Olemme tutustuneet netissä. Vuonna 2006 taisin aloitella kirjoittamaan vauvalehden nettipalstalle, kun alkoi kolmannen yritys. Sieltä sitten muutamien kanssa tehtiin oma yksityinen foorumi, jossa saatiin kirjoitella vapaammin, ilman pelkoa siitä että jutut leviävät koko maailman luettavaksi.

Näin olemme alkuvuodesta 2006 pitäneet yhteyttä ja kerran jo aikaisemmin nähneetkin (tai mie heitä..), mutta nyt vihdoin toteutettiin se mistä oltiin jo paljon puhuttu. Kunnon tapaaminen ja laivalla. Ilman kiirettä. Ilman lapsia :)

Oikein mukava reissu oli!! Minä tietty täältä matkasin junalla Hesaan, sekin lähes uusi kokemus minulle, en junassa ole pahemmin matkustellut. Mutta hyvin meni ja tykkäsin junakyydistä. Sain lukea kerrankin kirjaa ihan rauhassa, ilman että joku oli koko ajan jotain kysymässä tai sanomassa. Mikä rauha!!

Laivalla syötiin ja juotiin niin että navat paukkui!! On se buffet-pöytä vaan niin taivaallinen!!!! Ja illalla toki vietetiin aikaa ravintoloissa ja discossa.

Lauantaina sitten pikainen käväisy Tallinnassa, kävimme ostamassa pikaisesti jotain tuliaisia. Sitten palattiin laivalle. Kotimatkalla tuuli kovasti ja laivaa keinutti jonkun verran. Junakyyti kotiin ja kotona saunaan pesemään matkapölyt pois.

Hyvä mieli jäi ja nyt suunnittelemaan vaan uutta reissua!

Kattoremontti etenee.
Torstaina tuli rakennustelineet, jotka mies ja appiukko kasasivat paikalleen. Eilen lähti vanha peltikatto talon vaikeammalta puolelta ja laittoivat aluskatot yms. tarvittavat. Nyt tänään tulee talkooväkeä vähäsen ja laittavat uudet pellit samaiselle puolelle. Kuvia sitten myöhemmin kun remontti on valmis!!

2 vko lomaan!!!!!
Lomasuunnitelmia ei ole tehty, mutta eiköhän me jotain keksitä. Mies kyllä tuumasi että kun meillä nyt on mokkula tässä kannettavassa niin eikun lähdetään vaan ajelemaan ja etsitään matkan varrella hyvä yöpymispaikka. No toki, käyhän se niinkin :)

Ois kiva jos pääsis käymään vaikka Muumimaailmassa... ja ehkäpä jollain sellaisella huvipuistolla jota ei vielä olla käyty kokeilemassa. No, saas nähdä minne tie meidät sitten vie.

Juhannus... no se menee minulla töissä. Juhannusaattona iltavuoro ja lauantaina aamuvuoro. Sunnuntaina saan levätä, maanantaina juhannuksen jälkeen aloitankin sitten puolen vuoden pätkän uudessa työpisteessä :) Mukavaa saada vähän vaihtelua!!


3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mullakin alkaa tuolloin loma :)
Mikäli starttailette heti alkuviikosta etelä-Suomeen niin vois vaikka treffejäkin sopia, me ollaan nimittäin turku-Hki akselilla :)

Antzu kirjoitti...

:))

Meillä lomamatkan alku menee loppuviikolle, kun miehellä on vielä yövuoroja ja taitaa vasta perjantaina aloitella lomaa.

Mie ite olen kaavaillut että ajeltais Vaasaan, sieltä Naantalin kautta Tampereelle ja sitten kotiin.. mutta kattoo nyt.

Miehellä voi olla ihan eri visiot :D

Anna kirjoitti...

Voi vaasakin ois lähellä meitä :)