sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

Lomalla

Nyt on menossa viikonloppuvapaat, huomisesta alkaen olen lomalla, ihan koko viikon :)

Ihanaa. Ja ihanaa tästä tekee sen, että nyt ei ole tukahduttavan kuumakaan. Ihania pimeitä iltoja, punaisia vaahteroita, tuulen virettä, palavia kynttilöitä... SYKSY!

Jos kehtaisin, niin laittaisin jo "kaamosvaloja" pihalle, mutta ehkä ei vielä kuitenkaan, Nellan synttäreiden alla vois jotain pieniä virityksiä jo laitella. Miksei? Miksi ne aina yhdistetään Jouluun? Mitäs pahaa siinä on, jos haluaa vähän luoda valoa pihalleen... No, tätä tappelua pitänee jatkaa ukkokullan kanssa ;)

Tosiaan Nellan synttärit lähenevät. En ole vielä päättänyt teemaa, onko se HelloKitty, NallePuh, HelinäKeiju vai joku muu... Mutta enköhän tässä tämän lomaviikon aikana saa päätöksen tehtyä. Kutsutkin pitäisi tehdä. Mutta ne odottaa varmistusta siitä että saan vapaaksi sen haluamani viikonlopun. Ihana taas järjestellä juhlia :)

Kävin viime viikolla Ystäväni luona. Se olikin siitä erikoista että

1) olemme tunteneet netin välityksellä jo 7v, mutta nähneet tosi harvoin. Ja kun ollaan nähty niin hyvin pikana. Nyt lähdin Nellan kanssa ihan kahdeksi yöksi kylään. Todella hyvin meni meillä, viihdyin tosi hyvin ja oli rento meininki. Ihan kuin oltaisi tunnettu aina :)

2) oli eka kerta kun ajoin noin pitkän matkan Helsinkiä päin. Matka meni todella hyvin molempiin suuntiin, eikä moottoritien 120km/h ollut paha. Jotenkin aina pelkään lähteä ajelemaan tuntemattomille teille, mutta kiitos navigaattorin, matkanteko sujui hyvin.

Niin hyvä reissu että ehdottomasti tämän teen toistekin! Meidän Nella ja heidän vuotta nuorempi tyttönsäkin viihtyivät todella hyvin keskenään.

Ja voisin ehkä rohkaistua lähtemään ajelemaan ylöspäin Suomea ja lähteä tapaamaan muitakin ystäviäni sieltä.

Nyt jatkan tätä aamukahvin juontia, jonka muuten keitti minulle Jenna-armas.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Meillä on myrskylyhdyt olleet jo elokuun alusta asti :D

Ihana kun olette saaneet käydä tapaamassa ystäviä, nettiystäviä minullakin on, yksi palstalainen on tosi tärkeäksi tullut, vaikka ei ole tavattu kuin kerran.

Mukavaa lomaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kävitte ja ilman muuta tulette uudelleen!!! :)