keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Minä ja Hän 20.11.2010

Eli lauantaina 20.11. oli miun ja miehen kahdenkeskisen illan aika :)

Aamusella 10 aikaan startattiin anopin pihalta liikenteeseen, käytiin tytöt heittämässä sinne yökylään. Poika oli lähtenyt jo 7 aikaan ukon kanssa Kuusankoskelle pelireissulle.

Menihän tuohon ajamiseen aika monta tuntia, taidettiin jotain kolmen aikaan olla perillä.

Sellaseen motelliin päästiin, tosi kaukana itse pääpaikalta. Ilmoitin kohteliaasti heti alkuun, että minähän EN KÄVELE 4,2km pikatien laitaa, että taksi voisi olla kiva :) Tilattiin taksi sitten jo etukäteen hakemaan meidät 20.30 motellilta.

Käytiin Jämsän keskustassa syömässä, Rossossa aivan ihana ateria. Todella tuhti ja maukas!!! Sitten kaupan kautta haettiin parit siiderit/oluet ja palattiin motellille.

Ilta meni valmistautuessa. Tasan 20:30 tuli taksi ja heitti meidät Himos Areenalle. Tuli maksamaan vajaan 15e.

Sisälle Areenalle ja etsimään paikkaa. Me saatiin tosi hyvä paikka ylätasolta, näkymä lavalle loistava. Siinä sitten istuttiin ja jutskailtiin ja illan aikana muutamat siiderit nautittiin.

Lopulta show alkoi!

Eput veti taas upean keikan, samoiten kuin kesälläkin Imatralla. Kummeli sähläs sopivasti siinä välissä sekä yhdessä Eppujen kanssa. Oli monta erilaista Kummeli-hahmoa lavalla :) Nautinnollinen ilta!

Harmittaa ihan vähän, että onnistuttiin pudottamaan digikamera ylätasanteelta alas ja kun mentiin katsomaan, niin ei sitä enää löytynyt mistään :( No, vanha kamera se oli jo eikä sen arvo enää montaa kymppiä ollut, mutta kuitenkin. Mutta saanhan nyt ostaa uuden pikkudiggarin :) Kun ei sitä isoa järkkäriä kyllä aina kehtaa kuljetella.

Show kesti n. klo 01 asti. Sen jälkeen hiivimme aikanaan ulos ja taksin kyydillä motellille.

Aamulla 9 aikaan ylös, suihkuun, tavaroiden pakkaaminen ja n. 10:15 aamupalalle ja sitten huoneen luovuttamisen jälkeen kohti kotia!

Käytiin vielä Lappeenrannan ABC:llä syömässä. Kotona oltiin n. 16:30. Haettiin tytöt ja tultiin kotiin saunomaan.

Hyvillä mielin. Nyt taas jaksaa :)

PS. Kännykkäkuvia voin laittaa myöhemmin, kunhan niitä ensin muokkailen.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voih, teillon ollu ihanaa :)

Jenni kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa teidän ilta. JA voi harmi kun olit niin lähellä meitä :)

Ede@ kirjoitti...

Kiva kahdenkeskinen aika<3

Kunpa itekin joskus pääsis ihan
kahden:P

Jamelia