tiistaina, kesäkuuta 28, 2011

Juhannus 2011

Oli hieno Juhannus!

Torstaina käytiin ostamassa laverisohva ja lipasto + parit petarit mökille.
Ja mielettömästi ruokaa. Miun pää ei oikein osannut kertoa, että kuinka paljon pitää varata ruokaa mökille, kun sinne tulee kolmeksi vuorokaudeksi viisi lasta ja kolme aikuista. Paljon. Sen verran tiesin.

Torstaina myös pakkailtiin vaatteet yms. kamat valmiiksi. Perjantaina mie ajelin aamusta töihin ja miehen tehtävänä oli "muuttaa" lapset, vieraat ja kaikki kamat + uudet huonekalut mökille ennen klo 13 jolloin meillä olisi lentävä vaihto venerannassa, toinen meistä mökille ja toinen töihin.

Vaihto sujui hyvin ja pian 13 jälkeen olin jo mökillä. Voi sitä onnea!!!!

Kasasin kälyn kanssa sohvan. Saatiin se kasaan helposti. Miten voikin huonekalujen kasaaminen miehen kanssa olla niin stressaavaa, nyt ei kälyn kanssa yhtään hermoiltu :)

Lauantaina kasattiin sitten puolet lipastosta ja sunnuntaina miehen kanssa loput ja jo ekan ruuvin kohdalla mies tuli neuvomaan ruuvin kiristämisessä. Mulkaisin häntä kauniisti ja tuumasin, että enköhän minä jo osaa.... on niinkuin tuo sohvakin tuossa jo kasassa ;)

Mitäs me tehtiin Jussina??
No, tietenkin syötiin. Ja syötiin. Ja syötiin. Juotiinkin vähän, juuri sopivasti. Saunottiin ja lapset pulkkasvat vedessä vähän väliä. Naurua riitti ja ääntä.

Välillä kalastettiin, poika sai hauen joka oli vielä ylipieni ja laskettiin pois. Minä kalastin laiturinpäästä auringonlaskun aikaan lahnan, sären ja ahvenen. Hyvin otti mato-onkeen, harmillista että sitten alkoi satamaan niin kovasti, että piti luovuttaa.

Yöt nukuttiin hyvin. Minä perheineni nukuin aitassa ja käly lapsineen mökissä. Ekana yönä minua jännitti kovasti, kun mökissä on se kaasujääkaappi päällä, että jos se vuotaa tms.. mutta ei tainnut vaaraa olla, koska kaasuhälytin oli ihan hissukseen ja testattiin sen toimivuus, joten kunnossa oli. Itse olen vaan jotenkin vielä hermona tuon kaasujutun kanssa.

Sunnuntaina sitten piti kotiutua. Tympeetä. Olisi tehnyt mieli jäädä sinne. Olemaan ja nauttimaan rauhasta!! Lasken jo päiviä, kun taas pääsen mökille..

Ei kommentteja: