perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

Lomaa lomaa

Kohta olen lomaillut kaksi viikkoa. Vielä viikko edessä, ihanaa!!

Mitäs mie olenkaan tehnyt...

No mökillähän se on suurimmaksi osaksi mennyt, ei lieneen yllätä ketään? Mutta niinhän se kuuluukin olla!! Ja ainakun joutuu tulemaan tänne sivistyksen pariin, niin jo tuskailen ja mietin jo että milloin taaaas pääsen mökille, sinne veden äärelle jossa ei ole näin tukalan kuuma!

Kävin ystävän kanssa katsomassa kesäteatterissa esityksen "Kaiken takana on nainen". Aivan loistava esitys. Täynnä Matin ja Tepon lauluja ja ihan kiva juonikin esityksessä, selkeät näyttelijät, sai vuorosanoistakin hyvin selvän. Tykkäsin!

Viime viikonlopun olin neljän ystäväni kanssa mökkiviikonloppua viettämässä eräällä mökillä. Aivan ihana mökki, niin ihana että olin ihan varma, että olemme tulleet väärälle mökille!!! Oli kyllä mukavan rennot kaksi vuorokautta, ilman lapsia, ilman huolia. Kunhan oltiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Pelattiin, juteltiin, tehtiin ruokaa, saunottiin jne... todella tuli tarpeeseen tuo viikonloppu. Nyt jaksaa taas porskuttaa :)

Sunnuntaina mies ja lapset tulivat hakemaan pois minua. Ajeltiin sitten Linnanmäelle viettämään päivää ja menihän se siellä ihan kiitettävästi. 21.40 lähdettiin ajelemaan kotiinpäin ja noin tasan 01 oltiin kotona. Ihana oli kyllä köllähtää omaan sänkyyn, omien rakkaiden vierelle.

Nyt tänään lähden miehen kanssa Kotkaan viettämään parisuhdeaikaa. Ollaan kaksi yötä reissussa, huomenna käydään meripäiviin tutustumassa, siellä katson ainakin Popedan ja Kaija Koon :) Yö tulee niin myöhään, joten siitä en osaa vielä sanoa, jäänkö katsomaan. Ehkäpä ostan liput Yön 30v-juhlakonserttiin ja vien miehen uudelle reissulle :)

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tunnustus sinulle blogissani <3

Capricorn kirjoitti...

ups,tuli sama tunnustus tuplasti <3