torstaina, helmikuuta 02, 2012

Tie optikolle käy

Muutoksen vuoteen kuuluu myös uusien silmälasien osto.

Edelliset olen saanut toukokuussa 2007, joten onkin aika käydä tarkastamassa mitenkä on näkö heikentynyt. Ja onhan se, tiedän sen, pää on usein kipeä/väsynyt ja tuntuu että ilman laseja olen taas astetta kahta sokeampi. Pelottaa, että miten sokeaksi tulenkaan sitten "isona".

Haaveilen silmien laserleikkauksesta, ehkä sitten joskus. Olisi ihanaa herätä ja nähdä kirkkaasti. Kävellä ulkonta sisälle ilman että näkökenttä huurtuu ihan tyystin. Olisi elämä paljon helpompaa. Ehkäpä jos kävisin säästämään, niin saisin leikkauksen vaikka 40v-lahjaksi. 

Eilen illalla seikkailin Instrumentariumin sivuilla kun oli sähköpostiin tullut tarjous ja sieltä sitten löysin kohdan "varaa aika näöntarkastukseen" ja minähän varasin. Saas nähdä onko varaus mennyt perille ja onko minulla todellakin sitten aika tuolloin :) Menen ainakin tyrkylle! Jos ei muuta niin valitsen tulevat sangat ja varaan ajan näöntarkastukseen sitten sieltä suoraan ;)

Uskaltaisinkohan ostaa nykyaikaiset, näkyvät sangat, jotkut repäisevän väriset.. punaiset?? Mustat? No, kunhan katson mitä siellä on tarjolla!!

Ei kommentteja: