torstaina, marraskuuta 08, 2012

Marraskuun alun ajatelmia

Mistähän sitä kirjoittaisi...

Ei nyt oikein ole ollut sellaista ajatusta, minkä tahtoisi ehdottomasti jakaa tänne blogiin. Elämä on mennyt omaa rataansa, kaikki on kohdallaan. Ei suuria mullistuksia sinne eikä tänne :)

Ainiin!!
Kävin 26.-28.10. ystävän kanssa Kotkassa viettämässä viikonloppua. Olikin oikein ihana viikonloppu, naurua riitti taas mahdottomasti ja vatsalihakset hellinä kotiin tulin, onnellisena ja väsyneenä. Perjantaina käytiin syömässä  hyvin ja loppuillasta mentiin Popedan keikkalle. Lauantaina otettiin kuppia vähän enemmän ja päädyttiin erääseen baariin ja siellä oltiin 02 asti. Todella mahtava reissu!!

Nyt sitten seuraavat irroittelut ovat 16.11. kun on ammattiosaston syyskokous ja pikkujoulut. Pitäähän sitä kyseisen mahtiporukan kanssa lähteä iltaa istumaan :) Sitten vielä marraskuun lopulla on MLL:n syyskokous ja pikkujoulut tiedossa. Siinä taitavat olla miun pikkuiset joulut :) Mutta onhan sitä noissakin.

Joulu on jo kovasti mielessä.
Haluan tehdä perheelleni maailman ihanimman Joulun! 
Tiedän, että siitä tulee itselleni ikimuistoinen jo sillä, että saan lomailla koko Joulun ja uuden vuoden vaihteen. Ihan kiireetöntä aikaa perheen kanssa. 

Haluan panostaa juomisiin ja syömisiin, kaikenlaiseen tarjoiluun. Ajatuksena ajella Savonlinnassa käymään mummoni luona. Viettää aikaa perheen kanssa. Lasten kanssa. Pelailla pelejä, toivottavasti Joulupukki tuo paljon uusia lautapelejä joita pelata. Pitänee varmaan itse hommata yhdet per pää, varmistaa että on mitä pelata ;)

Joululahjoja en vielä ole ostanut. Kohta voisi periaatteessa ostaa vaikka jo kummilasten lahjat pois. Ja kortit voisi kirjoittaa kohta, tekisi mieli kyllä tilata valokuvasta joulukortti, mutta ehkä mie kirjoittelen käsin kortit, sithän nekin olisi tehty :) Yleensä korttien lähettäminen jää ihan viime tippaan :)

Ifiltä pitäisi tilailla parit valokuvakirjat ja perhekalenteri.

Mutta nyt taidan lähteä töihin, kaksi vuoroa vielä ja viikonloppu vapaa ja ei niin mitään suunnitelmia tiedossa. Aion levätä, lenkkeillä ja vaan olla. Ehkä hieman järjestellä kotia. Jospa laittelis uusia verhoja ja ulos vetelis jo valoja, saisi jotain loistoa tuonne synkkyyteen. Lumi tulee ja lumi menee.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Minusta on aina ihaninta kun elämä on tasapaksua eikä suuria mullistuksia tule,ainakaan niitä huonoja.
Ihanaa loppuviikkoa.