maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Hiljaista

On ollut blogissani hiljaista.
Olen ollut lomalla ja niin paljon poissa kotonta että ei ole ollut mahdollisuuksia.

Kävin Lemmenlomalla miehen kanssa. Tukholmassa käytiin risteilemässä.
Oli oikein ihana ja antoisa lomareissu. Sai levätä. Olla ja mennä ihan oman pään mukaan, ei tarvinnut miettiä lapsen parasta, sai vaan O L L A !!! Yöt sai nukkua rauhassa kun ei ollut pienet jalat potkimassa ja ei ollut niin hikikään, kiitos ilmastoinnin!!

Hytti oli ihana. Parisänky ja isot ikkunat ulos. Mahtava.

Ruoka oli hyvää, kuten aina mielestäni laivalla. TaxFree tarjoilu oli niukempaa kuin mitä on ollut Tallinkin laivoilla, mutta kyllä me tuliaisiakin kotiin saatiin tuotua :) Että ei sen puoleen ;)

Keskiviikkona palattiin tuolta reissulta. Torstaina huilailin kotona ja perjantaina taas pakkasin kamat ja lähdin toiselle seikkailulle hyvän ystäväni kanssa. Todellinen hermojen palautusloma, shoppailua ja ihan rauhaisaa menoa pitkin Helsingin keskustaa.

Kaksi yötä hotellissa. Miten ihanan mahtava hotelli!!!! Suosittelen kyllä kaikille!! Jos haluatte hyvän hotellin, niin Radissons Blu Royal on sellanen! Tykättiin ja sijainniltaankin aivan loistava!

Shoppailu ei kauheasti tuottanut tulosta, mutta aina sitä jotain tuolta kotiinkin toin. Lapsille ne kamalasti keksinyt mitään, mutta toin tytöille pelit ja vähän karkkia sitten kaikille. Mutta kyllä oli ihana reissu. Nyt EHKÄ taas jaksaa hymyillä töissäkin :)

Seuraava loma on kahden viikon päästä. Silloin ajatuksena ihan vain ottaa rennosti. Ehkä mökkeillä savossa tai appivanhempien mökillä. Mutta mitään suuria suunnitelmia en aio edes suunnitella. Katson tilanteen mukaan, elän hetken kerrallaan. Nyt oli menoloma, niin seuraava on löhöloma ;)

Ei kommentteja: