sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

Kesäreissu ystäväperheen luo :)

Käytiin Ystäväperheemme luona viettämässä mukavia hetkiä.
Perjantaina iltapäivällä ajeltiin Lappeenrantaan.

On se mahtavaa nähdä miten heidän tyttö ja meidän tytöt tulevat hyvin toimeen, leikit alkavat sujumaan heti ja yhteistuumissa ja perheemme kuopuskin menee porukassa mukana vaikka on sen pari vuotta nuorempi.

Perjantaina käytettiin lapsia uimassa. Aivan mahtava ranta löytyy heidän likeltä. Kallion päällä istuttiin ja katsottiin kun lapset ui. Aurinko lämmitti kivasti ja kaikilla oli kivaa.

Uinnin päälle jokaiselle maistui tortillat. Namia!!!

Iltaa tietty istuttiin pitkälle yöhön ja juteltiin.

Lauantaina sitten aamupalan jälkeen lähdettiin tutustumaan kaupunkiin. Kamera olalle ja menoks.

En ole koskaan aiemmin käynyt Hiekkalinnaa katsomassa, nyt sitten sinne suunnistettiin ensimmäisenä. Tänä vuonna aiheena siellä dinosaurukset. On ne hienoja teoksia, mahtavia!! Miten voikin hiekasta tehdä sellaisia, upeita yksityiskohtia löytyi jokaisesta.

Sitten ajeltiin satamaan. Siellä lapset leikki vähän aikaan leikkipaikalla, sitten ostettiin pehmikset ja pian porukan naiset karkaskin shoppailemaan. Porukan vanhin lapsi karkasi mukana :)

Shoppailureissu oli kannattava. Löysin kylmälaukun, sellaisen pehmeän olkahihnalla, vähän meidän lomareissuja ajatellen ostin sen. Sekä digijärkkärille löysin laukun kun sellaista en vielä ollut raaskinut ostaa, mutta nyt sit ostin. Onhan sitä kameraa mukavempi kannella laukussa kuin kaulalla roikuttaen. Ja on paremmassa suojassakin.

Miehet ja tytöt kävivät tänä aikana ajelemassa katujunalla, joka kierteli Lappeenrannan keskustassa. Ja kävivät tämän jälkeen ajelemassa polkuautoilla.

Tämän jälkeen ajeltiin Wanhaan Makasiiniin syömään. Oli mahtavan makuiset ruoat. Ja yksi kylmä siideri maistui myös :)

Sitten rupesikin kahvia tekemään mieli ja palattiin ystäväperheen luo. Kahvien jälkeen veimme lapset taas uimaan :)

Päivä oli täydellinen ja lapset sekä aikuiset viihtyivät!!

Uinnin päälle iltapalaa ja sitten alkoikin lapset näyttämään siltä että olisivat unta vailla, joten kamat autoon ja auton nokka kohti kotia. Kuopus nukahti jo parin minuutin jälkeen ja keskimmäinen nukahti puolessa välissä matkaa. Esikoinen valvoi koko matkan.

Seuraavaan postaukseen laitan kuvia!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Nyt vatsa malttaa blogejakin lueskella... Kiitos mukavasta kyläilystä! Ja tervetuloa uudelleen :)