sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

Vanhasta uuteen vuoteen 2011

Se on sitten vuosikin jo vaihtunut.

2011.

Joulu 2010 meni hyvin perinteisesti. Uutta oli, että äitini oli täällä meillä syömässä ja viettämässä iltaa. Appivanhemmat tulivat pukkia katsomaan.

Lahjoja tuli kaikille sopivasti. Tytöt saivat parit lelut ja vaatetta ja pelejä. Poika sai wii-pelejä ja vaatetta. Me vanhemmat saatiin mm. leivänpaahdin, vedenkeitin, karvahatut, yöpukua, Hackmanin ateriasetti ja ulkotalvihaalaria :) Oikein mukavat lahjat.

Uusi Vuosi vaihtui veljeni ja hänen perheensä kanssa. Eli ystävien kanssa :) Lapsillakin leikit menivät hyvin, heidän kaksi ja meidän kolme. Jaksettiin 02 asti pelailla wiitä, raketit ammuttiin jo hyvissä ajoin koska miehelleni sattui tänä vuonna yövuoro. Oikein mukava ja iloinen uuden vuoden yö.

Ja eilen heti astui arki mukaan kuvioihin. Töihinhän se piti miunkin lähteä, iltavuoroon onneksi. Tällä viikolla sattuman kautta en ole saanut pidettyä yhtään vapaapäivää, kun viikon ainoankin vapaan olin töissä. Mutta huomenna ja ylihuomenna on vapaata ja en aio vastailla puheluihin jotka tulevat työmaalta ;) *virn*

Huomenna alkaa sitten taas se kauan odotettu elämäntaparemontti. Sitä olen jo viikon ajan kovasti odotellut ja syönyt sen mukaisesti = ylensyönyt :)) On taas mitä pudottaa ennen kesää ja tulevaa bikinikautta.

Tänä vuonna.. mm. aloitin eilen vakkarisopimuksella paikassa jossa haluan olla ja jossa viihdyn kovasti!! Sitten tässä kuussa aloitan 13kk kestävän muistihoitaja-koulutuksen, sitä innolla odotan!!! Ensi kuussa on ystävän kanssa tiedossa Apassionata-reissu Helsinkiin. Ehkä kesällä vie Imatran big bandeille, miehen kanssa muutama yhteinen viikonloppureissu, rakkauslomia siis :) Reissuja lasten kanssa!

Kaikkea kivaa ja mukavaa odotan tältä vuodelta!

Mutta nyt tekemään tämän viikon viimeinen työaamu!

1 kommentti:

Ede@ kirjoitti...

Kuulumiset lukemassa:)

Kiva jos sulla työ jossa viihdyt!

Jamssi