maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Kahden

Viime perjantaina (6.5.) kävin päiväkodilla tytön esikoulussa äitienpäiväkahvilla.  
Autossa oli jo tavarat pakattuna, lasten hoitolaukutkin mukana, kahvien jälkeen ajoimme anoppini luokse ja jätimme lapset sinne.

Itse miehen kanssa ajelimme Pohjois-Karjalaan, siellä meitä odotti Hotelli Kimmel.
Perillä oltiin muistaakseni jotain puoli neljän jälkeen, kirjauduimme sisään ja lähdimme huoneeseen huilimaan.

Muistelin että viime kerralla samassa hotellissa vieraillessamme siellä oli kylpyamme ja tähän toivoen olin ottanut Avonin ruusuntuoksuista kylpyainetta mukaan ja pettyä ei tarvinnut. Amme löytyi kylpyhuoneesta ja hetken huilaamisen jälkeen menin tekemään kuuman ja vaahtoa pursuavan kylpyveden valmiiksi ja sinne me sitten miehen kanssa kahden pulahdettiin. 

Ahdastahan siellä toki oli, mutta hyvin mahduttiin silti. Ihanaa!! Taivaallista!! Oma amme olisi ihana asia!!! Näen sieluni silmin itseni köllimässä ammeen kuumassa ja ihanalle tuoksuvassa vaahdossa, oijoijoijoi.

Kello 18 mentiin hotellin ravintolaan syömään, meillä oli siellä kahden tunnin pöytävaraus. Hyvät oli ruoat, liian ähkyyn ei tultu, mutta nälkä lähti sopivasti. Ja se tunnelmahan se pääasia oli. Kynttilä paloi pöydässä ja seura oli mitä parhainta!

Tämän jälkeen hiivimme vielä käymään huoneessa, vähän valmistautumista iltaa varten 22 jälkeen hiivimme ravintolaan odottamaan illan pääesiintyjää :  
P O P E D A A 

Olipahan taas hyvä keikka, ainoa mikä meinasi pilata iloni olivat kenkäni, jotka rupesivat heti keikan alussa painamaan ilkeesti ja mitä pitempään seisoin jaloillani, niin sitä enemmän pakotti. Mutta kestin loppuun asti. Hyvä  minä!! Ja voin luvata että ne kengät lentää roskikseen vielä lähipäivinä, karmeat! Eivätkä ole edes uudet, vaan pari vuotta vanhat, mutta en vaan tunnu oppivan.

Nukkumaan kömmittiin jotain 02 jälkeen ja aamulla 8:30 heräiltiin aamupalalle. Siellä rauhallisesti syöden ja jutustellen saatiin hyvä aamupala. 

Aamupalan jälkeen kutsui taas kylpyamme vaahtoineen!!! Varmaan tunnin lilluin siellä vedessä!! Sitten pakattiin kassit, kirjauduttiin hotellista ja lähdettiin kotimatkalle.

Ajeltiin Savonlinnan kautta, käytiin viemässä mummolleni äitienpäivätervehdys halin kera. Mummo se ei oo miksikään muuttunut, mie oon muuttunut vissiin aika paljon, kun tuli tunne että mummo ei heti alkuun minua tunnistanut. Mieheni kyllä tunnisti ;) Mutta mukavat pari tuntia vietettiin mummon luona.

Ennen mummolle menoa käytiin Prismassa shoppailemassa ja mummon luonta ajeltiinkin kotikylälle ja haettiin lapset kotiin!

Mukavan mahtava reissu, näitä lisää!


1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Ihanan kuuloinen reissu ja amme <3