tiistaina, toukokuuta 24, 2011

Lomapuuhia

Nykyään tuntuu, että  vuorokaudessa on enemmän tunteja!!
Kun ei enää tule koko aikaa istuttua nenä kiinni tietokoneessa,
niin huomaan kerkeäväni tekemään vaikka mitä!!!

Eilen olin miehen apuna puumetsässä. Parisen tuntia siellä urakoin koivurunkojen
kanssa, siirsin niitä metsästä kasaan, Nella-neiti oli meidän mukana, hienosti jaksoi
olla, ei yhtään kiukunnut pois. Mies toi sitten päivän aikana viisi kuormaa puunrunkoja
kotiin odottamaan seuraavaa vaihetta.

Eilen kävin vielä ratsastamassakin, pitkästä aikaa mentiin esteiden alkeita. Alkuun jännitti
kovasti, mutta kun hevonen tuntui varmalta pyllyn alla, niin lopulta aloin rentoutumaankin ja alkoi olemaan jo ihan tuntumaa touhuun :)

Kissa toi eilen illalla meille saaliin ensimmäistä kertaa. Rotanpoikaseksi sen nyt olen nimennyt, oli se jotenkin oudon näköinen hiireksi ja häntä oli sellanen suomumainen. Saas nähdä alkaako saalislahjoja tulemaan enemmänkin meille tarjolle ;)

Tänään käytiin heti aamusta koiran kanssa lääkärissä. Koiralla selässä vikaa ja lonkatkin jo huonot, sai nyt särkylääkettä 2vko:n kuurin ja sitten vähennetään annosta ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Hyppykiellossa eikä saa ryntäillä pallon perään tms. Sen verran halvausriskiä on, että parempi kun koittaa nyt ottaa rauhallisesti. Pitänee alkaa lapsia (ja itseään) jo valmistelemaan siihen, että tää on Miran viimeinen kesä :'(

Eläinlääkärireissun jälkeen mentiin kevätmarkkinoille. Sieltä löytyi tietty miulle iso kasa lakuja, sitten ostin kortteja ja itselleni kauppakorin, jota olen jo vuosia kaivannut. Tytöille kaasupallot jne.. Ihan mukavat ostokset.

Tämän jälkeen laitettiin kasvimaata: pyöreitä porkkanoita, herneitä, kurkkua ja perunaa. Astioihin laitoin retiisiä ja lehtisalaattia. Eiköhän nämä viljelyt riitä tälle kesälle, jos noista nyt jotain satoa saisi.

Huomenna edessä eskarilaisen kevätjuhla!

Mukavasti menneet nämä lomapäiväni tähän mennessä.

PS. Tänään ostin miulle ja miehelle liput Kotkan meripäiville, lauantai-illalle. Siellä on tietty Popeda, mutta myös Yö ja Kaija Koo. Nuo kaksi viimeisintä haluan nähdä, niitä en ole vielä livenä kuullutkaan. Ja Popeda on Popeda  ;)

Ei kommentteja: