sunnuntaina, marraskuuta 13, 2011

Karhunpoika sairastaa..

Viime viikolla poika (12v) oli pari päivää poissa koulusta, ei ollut kuumetta, mutta kovahkoa pääkipua oli. Pääkipuilu meni ohi ja poika palasi kouluun sekä viikonloppuna kävi pelaamassa jääkiekkopelin + kävi harjoitukset.

Nyt näin jälkiviisaana on hyvä sanoa, että ei ehkä olisi kannattanut...

Poika rupesi maanantaina koulusta tultuaan sanomaan, että on kurkku kipeä. Luultiin aluksi että pelleilee, kun oli taas harjoitukset tulossa ja meinattiin että lorvikatarri vaivaa... Poika jäi kuitenkin harjoituksista pois ja illalla vajaa 19 mittasimme 37,6c. Eli eipä ollut lorvikatarria ainakaan.

Siitä se sit alkoi kehitymään... pääkipua oli, kurkkukipua, yskää joka kuulosti kurkunpääntulehdukselta ja äänen häviäminen lyhyidenkin lauseiden jälkeen.

Kuumetta piteli tiistaina tuossa alle 38c, mutta keskiviikkona ja torstaina oli n. 38,5c. Nuo kaksi päivää poika lepäili liki koko päivän sohvalla. 

Perjantaina aamusta enää 37,0c ja poikakin virkeämpi, jaksoi jo pelailla tietokoneella. Ajateltiin, että nythän tää on pois menossa.

Eilen illalla (lauantaina) poika alkoi taas enemmän yskimään. Yskösten mukana ainakin kerran nousi limaa niin, että sitä pojan sanojen mukaan tuli suusta ja nenästä. Tuikkasin sitten huvikseni mittarin kainaloon ja taas oli kuumetta 38c!!

Voi meidän pientä sairastajaa. Tarttee tänään varmaan oikeesti harkita lääkärille viemistä, jos ei nyt ala tuo kuume häviämään. Viimeistään huomenna.

2 kommenttia:

Capricorn kirjoitti...

Paranemisia sinne,kannaattaa toki käydä tsekkaamassa tilanne,nyt kun liikkuu kaikenmoista pöpöä! Laitoin sulle tunnustuksen blogiini,käyhän nappaamassa!

Antzu kirjoitti...

KIITOS!! Käyn joku päivä sen sieltä nappaamassa, nyt makselemaan laskuja :/