torstaina, toukokuuta 10, 2012

Ajatuksia..

Nyt ollaan päästy jo mökilläkin käymään ja ollaan jo yksi yökin siellä vietetty!
Kyllä nukutti hyvin. Mies kömpi 04 jälkeen ylös ja lähti aamuvuoroon, me muut jatkettiin vielä senkin jälkeen unia ja heräiltiin puoli yhdeksän jälkeen.

Odotan kyllä kovasti, että oma kesälomani alkaa, kyllä vaan aion paljon oleskella mökillä!!

Niin ne koulutkin kohta koululaisilla loppuvat!! 
Esikoinen kävi jo yläkouluun tutustumassa ja kuopuksen kanssa mennään kesäkuun alussa tutustumaan tulevaan esikouluun.

Kuopus harjoittelee nyt tiukasti apupyörittä ajoa, ja eilen onnistuikin jo muutaman metrin etenemään kaatumatta. Eli on ihan siinä hilkulla jo. Jospas uiminen ilman kellukkeitakin lähtisi siitä sitten sujumaan, kunhan saadaan vesi uintilämpöiseksi.

Eilen oli kuopuksen hoitopaikalla vasu-keskustelu. Ei mitään erityistä, hieman harjoitellaan nyt kesän aikana kengän nauhojen sitomista ja sadun kuuntelua, varsinkin sellasten missä vähemmän kuvia. Mökille pitänee viedä joku hyvä ja hauska kirja, jota voi iltasatuna lukea.

Koiruus kasvaa ja kehittyy. Nyt alkaa innostumaan lenkkeilystä ja eilen käytiin jo ennätyspitkällä lenkillä, n. 20min käveltiin. Siitä ne hiljalleen venyvät, vielä viikko sitten saanut toista oikein omalta pihalta pois, kun iso maailma pelotti niin kovasti ;)

Olo noin muuten on jommosen lässähtänyt, en ole jaksanut nyt panostaa omaan hyvinvointiini yhtään. Odotan vaan, että Remu tuosta kasvaa että voin lenkkeillä sen kanssa, mutta en näytä sisäistävän sitä, että minulla on lupa käydä lenkillä myös ilman koiraa. Esim. pyörälenkillä! Sinne en voi viedä koiraa. Olen kuin kotiin jämähtänyt vastasynnyttänyt äiti pienen vauvansa kanssa...

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Kuulostaa niin ihanalta teidän mökkihetket <3 Mäkin edelleen haaveilen siitä kesämökistä, vaikka tiiän ettei me sitä koskaan hankita :D Omassa talossa jo tarpeeksi kaikenlaista ja 500m päässä on ranta (joka pitäisi ruopata) ja pieni rantasauna (joka pitäisi rempata) Ehkä mä sen "mökin" sitten joskus saan, kun rakennetaan se oma eläketalo :D

Miten Superdieetti menee?