keskiviikkona, toukokuuta 23, 2012

Loma lähenee..

Hui kun tuossa katselin täsmäsäätä Forecalta niin tajusin, että oma loman alkaminen on jo tosi lähellä. Sehän alkaa jo ensi viikolla!! Vielä joku aika sitten se oli hyvinkin kaukainen ajatus vain ja nyt se on jo kohta esillä ja tällä vauhdilla kun menee, niin johan se on äkkiä pidettykin.

2 viikkoa lomaa. Kaksi ihanaa viikkoa lomaa. Ja aion viettää ne pääsääntöisesti mökillä. Ihanaa!!!

On noilla viikoilla tiedossa esim. yhdet 8v-synttärit sekä Helsingin päiväreissu, joka on lapsille vielä yllärinä. Mutta muuten ihan vain möllötän mökillä ja vedän lonkkaa :)

Nyt tulevana sunnuntaina viedään lapset mummolaan ja karataan miehen kanssa kahdestaan mökille. Ok, tulee koiravauva mukaan, mutta se ei estä meitä olemasta kahdestaan :) Odotan kyllä kovasti tuota päivää, iltaa, yötä ja seuraavaa aamua. Kiireettömyyttä ja mieskin on luvannut olla tekemättä mitään siellä paitsi olla miun kanssa. Onnistuukohan ;) On se jo jotain pikkuprojektia kasannut mukaan, esim. television paikalleen saaminen ja antennin kiinnittäminen voivat olla ne projektit, mutta ehkäpä hän malttaa nyt tällä kertaa olla niitä laittamatta  :)

Kesäkukkaset pitäisi viedä mökille, saisi kuistin kukitettua. 


Ei kommentteja: