sunnuntaina, elokuuta 12, 2012

Lomat ohi, arki alkaa..

Viimeinen lomapäivä. Lapsilla vielä huomenna lomaa, tiistaina niilläkin alkaa jo koulut ja esikoulu. Esikoinen siirtyy yläkouluun, keskimmäinen lähtee toiselle luokalle ja kuopuskin tallustelee jo esikouluun. Ihanasti kasvavat!!!

Itselläni vielä 8 lomapäivää pitämättä, ajankohdasta en vielä tiedä. Jaanko ne kahteen lomajaksoon vai pidänkö yhden pidemmän lomapätkän keväämmällä. Mieleni tekisi viedä perheeni Kuusamoon talvella viikoksi hiihtelemään ja laskettelemaan tai vain oleskelemaan, mutta katsoo nyt saadaanko sattumaan miehen vapaiden kanssa yhteen. Sopivinta tietysti olisi lasten hiihtoloman aikaan, mutta sillon taitaa hinnat olla melko taivaissa. 

Kesä mennyt mökkeillessä. Nyt on mökkikausi sillä tavalla ohi tältä kesältä, että nyt en osaa enää sanoa, millon päästään yöksi. Saunareissuja voi suunnitella, niissähän nyt ei montaa tuntia mene, mutta millon koko perhe pääsisi taas.. Surullisen haikeeta. Tää kesä meni nopeasti. Jospa talvikin menisi nopeasti!! 

Miun edellisen kirjoituksen nivelkivut ovat väistyneet pois ja olen ollut nyt suhteellisen terve. Lähinnä hiilarinmässäily on väsyttänyt, nyt olen taas laittamassa teippiä suun eteen, pakko tehdä stoppi tälle lihomiselle. Paino nousee ja en todellakaan aio enää yhtään suurempaa vaatetta ostaa!!

Remu-koira kasvaa kovasti, on nyt 5kk ikäinen ja painoa on yli 25kg. Pitäisi nyt antaa taas matokuuri ja käydä rokotuttamassa rabiensia vastaan. En ole pitänyt kiirettä tuon rokotuksen kanssa, kun ei me olla vielä näyttelyitä ajateltu tai menossa ulkomaille. Nyt ollaan käyty liikuttamaan enemmän, hihnanpäässä kylillä. Aikaisemmin ollut lähinnä vain kotipihalla ja metsässä juoksemista ja kun ollaan oltu mökillä, niin sielä on saanut juoksennella ihan vapaasti. Hienosti pysynyt kuitenkin tontin alueella. 

Missään ei koko kesänä käyty!!!! Minä kävin oman lomani alussa Renkossa viettämässä rentoa viikonloppua kolmen ystäväni kanssa. Ihana viikonloppu oli!! Odotan jo kesän 2013 tapaamista kovasti!!!

Syksyn myöten alkavat taas harrastukset, juoksukoulukin alkaa kohta. Zumbat alkavat myös syyskuun alusta. Ajatuksissa käydä myös kahvakuulatunneilla, jos sellainen tulee ja sattuu kalenterin aikatauluun. Sekä tietty joku jumppa olisi kiva. En tiedä jätänkö ratsastuksen kokonaan pois, ei taida aika riittää ja mielenkiintokin on vähän lopahtanut, jospa sitten joskus taas uudestaan??

Tänään mennään katsomaan koko perheenä Madagaskar3-leffa :) Odotan tuota innolla, varsinkin popcorn-kippoa ;)


Ei kommentteja: