perjantaina, elokuuta 24, 2012

Loppuvuoden suunnitelmia

Syksy, ihana aika alkanut. Tykkään syksystä ihan mielettömästi!

Lenkkeily on alkanut taas maistumaan, kun ei ole hellekelejä, kohta alkaa kansalaisopiston liikuntatuokiot, kahvakuula ainakin kiinnostaa ja zumbaamaan menen sitten kun pääsen, sattuu inhottavasti kahvakuulan kanssa samalle päivälle. Juoksukoulu alkaa kohta, saas nähdä millainen sen 'lukujärjestys' tulee olemaan, montako juoksua viikossa tarttee suorittaa :) Innolla odotan!

Painoa on pudonnut jo 1,5kg. Onhan sekin jotain, vaikka melko nihkeesti nyt taas lähti putoamaan. Minulla on aikaa :) Ruokavalio on kyllä hyvään suuntaan muuntumassa, kesän herkuttelun loputtua. Kyllä tämä tästä.

Pian on syyskuun puoliväli. Sillon on miun ja miehen hääpäivä. 17 vuotta yhdessä, joista 7 aviossa. Ollaan suunniteltu irtiottoa kahdestaan tuolle viikonlopulle, ja suuntana olisi oma mökki. Mitä sitä sen kauemmaksi, siellä saadaan olla ihan rauhassa, lämmitellä takkaa, saunaa, olla sylikkäin kun paleltaa ja ihana käydä nukkumaan säkkipimeään :) Odotan kovasti!! Vähän tekisi mieli miehelle joku lahja antaa hääpäivänä, vaikka meillä ei ole ollut tapana lahjoa toisiamme.

Lokakuun lopulla lähden ystäväni kanssa viikonloppureissuun. Otettiin hotellihuone ja varattiin pöytä ravintolasta. Kerrankin syödään kunnolla, jutellaan mukavia ja otetaan alkudrinksut. Illalla mennään katsomaan/kuuntelemaan Popedaa. Lauantai on pyhitetty shoppailulle ja sunnuntaina sitä tullaankin jo kotiin. Tuotakin odotan kovasti. On ihanaa päästä hetkeksi pois näistä kotihulinoista.

Ihan ensimmäinen meno tälle syksylle on ammattiosaston reissu Pietariin. Se on jo viikon päästä lähtö. Ihan vähän jo jännittää että mitä siitä tulee. Mie olen aina ollut hyvin 'ruokavammainen' mitä tulee ulkomaalaiseen ruokaan ja en tiedä vielä mitä pystyn syömään siellä. Eiköhän ne ole ihan syötäviä ruokia??? Mie en mahda minkään, mutta mieleeni tulee aina Viipurin ostoshalli ja siellä roikkuvat siankorvat kun puhutaan venäjällä syömisestä... yöks. No, menen muiden mukana ja koitan pitää avoimen mielen. Noin muuten reissu kiinnostaa kovasti!!! 

Torstaina menen kampaajalle ja ajattelin, jos leikkauttais puolet pois ja vetäsis punaiseksi. Oisko se sporttinen :)

Ei kommentteja: