tiistaina, tammikuuta 01, 2013

Joulua 2012

On ollut kyllä yksi elämäni parhaimmista jouluistani.
Parhaaksi tämän tehnyt ihan jo pelkästään se, että olemme saaneet olla kokonaisen viikon vapailla yht'aikaa lasten kanssa, kumpikaan meistä vanhemmista ei ollut töissä Jouluviikolla.

Voiko parempaa joululahjaa saadakaan???

Jouluaatto meni juuri kaavan mukaan, ja erittäin ylpeä olen itselleni siitä, että hermoni pitivät koko päivän. Lapsetkin olivat maltillisempia, ei ollut sitä sellaista joka jouluista jännityskihinää. Vai johtuiko kaikki siitä, että itse en ollut niin hermona??

Kerettiin käydä aattona äitini luona ja miehen mummon luona. Käytiin hautausmaalle viemässä kynttilöitä, kyllä osasi hautausmaalla olla kylmä!! Minulla ei edes hattua päässä ja kyllä tuntui siltä, että korvalehdet jäätyy päähän kiinni!!

Jouluruoka oli ihana. Kinkku juuri täydellinen. Savulohi mainio. Laatikot onnistuneet. Kaikille maistui siten, että saivat vatsat täyteen.

Appivanhemmat tulivat noin tuntia ennen pukkia. 

Pukki toi sopivasti lahjoja. Itse sain Kalevala-korun: Talon Sydän-sarjaan kuuluvat korvakorut sekä kaulariipuksen. Miehelle ostin hiihtoasun, kun sitä pyysi.

Lapsille tuli mm. Lego-Friendsejä 4 pakettia, isommat lapset saivat uudet kännykät, keskimmäinen pääsee kanssani helmikuussa Apassionataan, tytöt saivat ratsastushousut. Kaikenlaista kivaa ja tarpeellista tuli. Yksi ehdoton suosikki oli cd-soitin ja Tuuli-cd. Ja IceAge 4. 

Joulupäivänä mentiin appivanhemmille syömään, perinteisesti. 

Tapaninpäivä oli ihana päivä, koska ajelimme Savonlinnaan minun mummoni luokse käymään. On aina yhtä ihastuttavaa käydä siellä. 86-vuotias mummoni on sellanen Teräsmummo :) Voin vaikka vannoa, että mummo ei vanhene päivääkään, se on edelleen se sama mummo joka oli silloin kun olin lapsi!!!

Torstaina saatiin veljeni perheineen meille kyläilemään kahdeksi yöksi. Menikin pari vuorokautta lautapelejä pelaillen ja juhlistaen sitä sun tätä. Mutta hauskaa meillä oli ja kivaa irtiottoa arjesta. 

Sunnuntaina käytiin shoppailemassa ALE-myynnistä. Minä ostin uudet juoksukengät itselleni, IceBugit nastoilla. En ole vielä päässyt testaamaan.

Uuden vuoden aattona miehellä alkoi yövuorot (19-07) ja minä koitin lapsien kanssa juhlia. Käytiin ystäväni luona katsomassa parit raketit, niistä sain oikean korvan kipeäksi. Mutta se onneksi korjaantui Buranalla.

Vuosi vaihtui hyvinkin rauhallisesti. Koirakin otti rauhallisesti, ei ollut moksiskaan ammuskelusta. Hyvä niin :)

Vuodelle 2013 on paljon odotuksia. 
Mutta yksi on se, että yritän nauttia elämän pienistä iloista. Ja yritän unohtaa sen ikävän asian, joka on jäänyt vainoamaan vuodesta 2012. Ilman sitä koko vuosi olisi ollut täydellinen. 

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Ihana joulu teillä ollut <3 Me ollaan kanssa lomailtu tähän päivään asti ja on kyllä tehnyt niin hyvää :)

Uutta vuotta <3