keskiviikkona, toukokuuta 08, 2013

Loman odotusta, kouluun tutustumista ja suunnitelmia

On kyllä tää toukokuu alkanut ihanasti!!!

Mökille päästiin 3.5. siivoilemaan, saunomaan ja ensimmäinen yökin siellä vieteltiin koko perheenä! Kyllä vaan taas nukutti hyvin!!

Ollaan siellä nyt käyty ahkerasti, kun tällä viikolla laiteltiin miehen rakentama uusi laituri. Eilen saatiin laituri paikalleen, enää puuttuu penkit (2kpl) ja portaat päästä, niin sitten se on täydellinen!!!!

8 työvuoroa ennen lomaa! En malttaisi odottaa taas yhtään! Mutta päätin, että en turhia stressaile töissä enkä muutenkaan, vaan hymyssä suin loppuun asti. Odottaahan siellä ihanat päivät miehen kanssa.

Ollaan suunniteltu pitävämme kahdestaan mökillä "lemmenloman". Irtiottoa arjesta. Suunnitelmissa olla 2 yötä  mökillä, anoppi katsoo lapsia sen aikaa. Ihanaa. Tiedän, että tulemme nauttimaan ajasta, oli ulkona millainen keli vain. Viime vuonna pidettiin keväällä ja syksyllä tämmöiset vastaavat "lemmenlomat" ja molempina kertoina taisi sää olla jommosen surkea, mutta nautinnollista aikaa oli silti ;)

Tytöt ovat heittäneet talviturkit jo pois!! Me aikuiset ei vielä olla uskallettu, on se niin kamalan kylmää tuo vesi.

Eilen oli kuopuksen kouluun tutustuminen. Niin se aika rientää, että meidän pieninkin astelee pian koulutielle!! Tähän voisi ihmetellä, että vastahan tyttö syntyi ;) Nella jo kovasti odottaa, että mennään ostamaan koulureppua ja penaalia + kyniä ja kumeja. Ihanaa kun toinen on onnellinen!!

Mielessäni tässä olen pohtinut, kerkeäisikö tämän ekan lomapätkän aikana käyttämään lapsia Tykkimäellä Kouvolassa. Pitänee miehen kanssa puhua asiasta. Viime vuonna jäi kaikki välistä, joten tänä vuonna voisi ilahduttaa lapsia edes yhdellä huvipuistopäivällä :)Ei kommentteja: