perjantaina, toukokuuta 17, 2013

Vapaiden kautta lomalle!

Nyt se on jo alkanut, LOMA, mutta virallisesti vasta maanantaina :) Tässä on kolme vapaata ensin. Mutta ajatuksissani olen jo siis niiiiiin lomalla!!!

Eilen mentiin mökille heti kun pääsin töistä! Olipas ihanan aurinkoinen ja kuuma iltapäivä! Mika kaateli pari puuta ja pilkkoi jo aiemmin kaadetun ison koivunrungon pätkiksi ja minä urakoin niitä runkoja ja oksia kottikärryn kanssa puupinoon. Ihanhan siinä hiki tuli ja haba kasvoi (buahahhaa).

Saunottiin ja jokainen meistä kävi kastautumassa järvessä! 

Tänään ohjelmassa ammattiliiton virkistäytymisilta työkamun luona, tiedossa saunaa, paljuilua ja grillailua, eniten kuitenkin odotan sitä mukavaa turinointia hyvien kavereiden kesken ja naurua :)

Olen ottanut ryhtiliikkeen ja vähentänyt facessa oloa, joka alkoi taas hallitsemaan elämääni ihan liikaa. Onkin ollut ihan älyttömän hyvä mieli kun en ole ollut niin riippuvainen tuosta paikasta. Mielessä pyörii ajatus, että lopettaisin tilini sieltä, mutta sitten kuitenkin... siellä on paljon ihmisiä, joihin haluan pitää yhteyttä.. Pitää miettiä. Kuinka yksinäiseksi jäisin, jos ei olisi facea...?

Ei kommentteja: