perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Jännitystä ilmassa

Keittoremontti etenee. Hitaasti ja varmasti.
Eilen käytiin eka tarjous kysymässä. Oltiinpa rohkeita. Taas askeleen lähempänä toteutusta.

Eihän tuo mitään halpaa olisi. Käydään ensi viikolla varmaan vielä pari muuta tarjousta kysymässä ja sitten ratkaistaan asia.

Jännityksellä odotan. Kivannäköisen suunnitelman kanssa eilen tultiin kotiin.
Tuskin maltan odottaa, että remontti toteutuu.

***

Pääsiäinen. Menee töissä ja vapaalla. Mies on töissä koko pääsiäisen, onneksemme aamuvuorossa, niin jää meille iltapäivät ja illat aikaa olla yhdessä. Itselläni on tänään sekä maanantaina aamuvuorot, lauantai ja sunnuntai vapaata. Jesh!!

Ei meillä pääsiäistä mitenkään erityisesti juhlita. Ruoatkin ovat ihan tavallista kotiruokaa, jaksa mitään lampaanviulua käydä vääntämään, kun emme edes tykkää lampaasta. Mämmistä puhumattakaan.

Teen kyllä täytekakun, päiväkahviseuraksi ;) Edes jotain. Jos siihen saisi keltaista jostain päälle, niin sehän ois sitten vähän kuin pääsiäisteemaan sopivaa.

***

Kaksi viikkoa. Kaksi viikkoa. Sitten kutsuu kylpyläloma. I H A N A A !!! Olen niin kovasti jo sitä odottanut!! Enää kaksi viikkoa!!!!

Kevätkin tulee hissukseen. Lunta on vielä paljon maassa, asfaltit ovat jo sulat ja muutenkin nurmikkoa jo näkyvissä vähän penkkojen laidoilta, mutta ei meidän piha ole vielä lähimainkaan haravointikunnossa.

Sitäkin odotan, että pääsee mylläämään tuota pihaa. Sinne onkin tulossa paljon muutoksia tänä keväänä/kesällä. Kunhan keretään tehdä. Mutta jospa keittiöremppa saatais ensin tehtyä!!

1 kommentti:

Ede@ kirjoitti...

Kivoja suunnitelmia siellä:)

Mukavaa pääsiäistä koko perheelle!

Jamelia