keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2009

Kylpyläreissu lähenee!!!

Enää 2 yötä!

Lapsetkin jo laskevat päiviä ja öitä lähtöpäivään.

Tänään pitäisi aloitella mukaanlähtevien vaatteiden pesu ja ne mitkä ovat puhtaana, niin voisi laittaa jo lähtövalmiiksi.

Toivottavasti on luvannut hyvää säätä. Mietin, että tohtisko jättää toppavaatteet kotiin, ottais ohuet haalarit mukaan ja villahaalarit. Ehkä niillä pärjäis... Täällä meillä tänään aamusta oli vieläkin pakkasen puolella, -1,5c. Hrrrrrr.

***

Eilen suuren suurta potutusta illasta. Mies sai uudet työseemat kesäajaksi sekä sai tietää kesälomansa ajankohdan. Hittolainen. Kolmas kesä peräkkäin, kun mies pitää sen elokuussa. Juups. Ja nyt aloittaa sitten kait 22.8. tai jotain. HeiHei siis kesälomareissut :'(

Masentavaa.

Itselläni on ensi kuussa neljän päivän vapaat tiedossa, silloin on PAKKO päästä johonkin. Yksin, miehen kanssa tai perheenä. Mutta kotona en sitä aio nysvätä. EN EN EN EN!!!!!

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Harmitus tuot amiehen kesäloma-aikaa
Hollannissa monilla on tuolloin vasta kesäloma kans.

Mutta nauti sitten siittä 4.pvän vapaasta jotakin kivaa<3

Jamelia

mari kirjoitti...

Ikävästi sattuu lomat teillä. meillä ei vielä ole varmuutta niistä. Mutta suuntaappa vapaapäivillä nokka tänne lappeenrantaan ;)
Muksaa kylpylälomaa teille. Mie kävin tänään shoppaileen kakkutarpeita...kukkamuottia,barbitorsoa yms...kummasti hupsahti tili tyhjemmäksi .