tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Reissu heitetty

Oli ihana viikonloppu! En muuta sano :)

Eli perjantaina pakkauduimme autoon ja ajelimme Kuopioon. Siellä Rauhalahden kylpylään.
Olimme saaneet äidiltäni lahjakortiksi koko perheen reissun, 2 yötä + päivälliset ja ilmaiset kylpemiset. Niin ja tietenkin aamupalat.

Uitiin paljon ja nautittiin!! Lapset tykkäsivät kovasti olla altailla ja menihän siellä aikaa ihan mukavasti! Perjantaina illasta, lauantaina x 2 ja sunnuntainakin aamupalan jälkeen mentiin pulahtamaan. 

PikkuMyy ui hienosti uimarenkaan kanssa. Niiskuneiti kellukkeiden. Laskettiin vesiliukumäkeä, PikkuMyy ilosta kiljuen. Ihanan kuuloista <3

Ruoka maistui kaikille muille paitsi Niiskuneidille, joka oli päättänyt olla syömättä mitään seisovasta pöydästä ja eipä tuo paljon syönytkään, mitä nyt vähän näykki aamupaloilla. Hohhoijaa. Tyttö oli sitä mieltä, että sinne on menty uimaan ja mitään muuta sielä ei sitten tarttekaan tehdä ;)

Hotellihuoneemme oli pieni kaksio. Noin 100m päässä kylpylärakennuksesta. Oikein rauhallinen huoneisto ja viihdyttiin sieläkin.

Lauantaina käytiin shoppailemassa Kuopiossa. Rossossa käytiin syömässä. Hienosti meni tuollakin, vaikka ei ollut edes rattaita PikkuMyylle mukana. Upeasti jaksoi kävellä. Sain olla ihan ylpeä!!

Ehdottomasti tämä perhe lähtee vielä toistekin jonnekin kylpemään. Meni sen verran hienosti tää reissu.

Reilun kahden viikon päästä on minulla se miniloma (4pv) ja vielä on auki, että mitä ja missä. Mutta eiköhän sitä jotain keksitä, luulen. 

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Kivalta kuulosti kylpyläreissunne<3

Toivotan jo hauskaa vappua sinne!

Jamelia

Koo kirjoitti...

Kuulostipas kivalta :)
Kyllä tekis hyvää meidänkin perheelle.