sunnuntaina, elokuuta 09, 2009

Aika kuluu

Eikä tuu nyt tätäkään päivitettyä :o

Elämämme on mennyt ihan ennallaan. Töitä töitä ja ratsastusta!!! Olen ihan heppahöperöitynyt tänä kesänä, tälläkin viikolla kolme kertaa ratsastamaan ja Niiskuneitikin kaksi kertaa!!

Hienosti Niiskuneidilläkin tunnilla menee, olen saanut kaksi viimeistä tuntia luuhata kentän ulkopuolella eli tyttö menee yksin ponin kanssa. Hienoa. Keventää hienosti ravatessa!!

Viime viikolla oltiin yksi tunti samaan aikaan! Se vasta oli upea tunne. Äiti ja tytär samalla tunnilla. Hienosti meni sekin!! Kunhan tytön taidot kehittyvät, niin ehkäpä kohta saamme useammankin kerran olla samalla tunnilla. Jännä seurata milloin menee taidoissa miun ohi, ja se tapahtunee pian, sillä enhän tokikaan ole kovin kummoinen ratsastaja.

Eilen keräilin viinimarjoja. Aloitellaan mehustusurakka. Itse juon vähän niitä mehuja, mutta jospa nyt alkais ottamaan iltaisin lämmintä mehua iltapalalla. En vaan ole mehuihmisiä. Juon mieluummin vettä.

Pojalla kesäloma lyhenee. Koulu alkaa torstaina jo! Eli viimeisiä kesäpäiviä hää jo viettelee. On tuon hauen jälkeen saanut 2kg painavan kuhan. Siitä voin laitella kuvaa, kunhan saan oman koneeni huollosta. Jos sen kuntoon saa, muuten menee uuden läppärin ostoon.. tai uuden pöytäkoneen... tääkin romu jo niin hidas, että hermot menee koko ajan. Avautuukin sellaset 15 minuuttia, omakun on muutamassa minuutissa käyttövalmis ;) Pikkanen ero siis :D

Mutta nyt ottamaan suuhun jotain. Tunnin päästä olen jo tallilla!

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia<3

Jamelia

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Voi himputti, varmasti mahtavaa kun teillä on tytön kanssa sama harrastus!! Miun haaveis on kans joskus käyvä ratsastaa...