torstaina, elokuuta 13, 2009

Esikoinen 4. luokalle + tapaturma

Tänään taas alkoi uusi lukuvuosi.

Poika lähti neljännelle. Jo!

Hienosti oli lähtenyt eka päivä ja tais ennakkoluuloista huolimatta olla ihan mukava taas palata kouluun, jossa näkee päivittäin koulukavereita.

Lukujärjestyskin on ihan kiva. Joka päivä koulu alkaa 8.25 ja loppuu kahtena päivänä puoli yksi, kahtena päivänä puoli kolme ja yhtenä päivänä puoli kaksitoista.

Tänään tuli matkahuollon mukana pojalle ihana ylläri. Tai oltiin tästä jo puhuttukin hänelle, mutta tänään se jättipaketti tuli.

Poikahan pelaa jääkiekkoa talvisin. Ja on aina haaveillut maalivahdin pelipaikasta. Ja sitä jo viime talvena testailikin ja parisen vuotta kinunnut omia maalivahdin kamppeita. Mutta kun ne maksaa niin paljon!! Nyt sitten neljällä sadalla eurolla saatiin iso ja täydellinen paketti, käytettynä toki, mutta aivan hyväkuntoista tavaraa!!

Nauratti kovasti, kun poika niitä veteli päälleen. En ymmärrä miten kukaan maalivahti voi edes liikkua niissä varusteissa?? Mutta ehkä miun maallikon ei tartte kaikkea aina tajutakkaan ;) En vaan sitäkään ymmärrä, että miten opin koskaan avustamaan niiden päälle pukemisessa, jos harjoitukset/pelit sattuu olemaan siten, että mies on töissä :o

Niiskuneidille kävi tänään tapaturma :(
Pääsi setänsä moottoripyörän kyytiin, kun isänsä ajoi sillä. Ja loppui ajelu sitten siihen, kun tallissa tuikkasi sormensa kokeilumielessä pyörän tulikuumaan pakoputkeen. Voi voi. Nyt on toisesssa peukalossa iso valkoinen rakkula. Ihan jo pelottaa että mitenkä kipeä se on aamulla. Voiko sillä mitään tehdä.. jne... äsken kipulääkettä annettiin, jospa se antaisi tytön nukkua hyvin!

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Mulla on ollut pohkeessa muutaman kerran pakoputken palovamma ja onhan se kipeä, mutta nopsaa paranee. Ei sille oikein mitään voi tehdä=(

mari kirjoitti...

Auts...puhallus kummitytölle.