torstaina, elokuuta 27, 2009

Niin tietenkin...

Sairastuvalta huomenta. Edelleen. Vai pitäiskö sanoa taas.

Eli PikkuMyyn kuumeilu kesti ma-to ja perjantaina oli sitten kuumeeton ja siitä lähtien ollut terve.

Tiistaina illansuussa alkoi Niiskuneiti oireilemaan sen oloisesti että arvelin tytön tulevan kipeäksi tai olevan vain älyttömän väsynyt. Ratsastustunnin jälkeen sai sellaiset raivokohtaukset kotona syömisestä että ihan huh huh.

No, tiistaina illasta kuume jo 37,6c. Eilen aamulla 37,8c ja siitä reilun tunnin päästä 38,7c. Ja eikun buranaa, lähinnä sen takia kun neiti valitteli pääkipua, kurkkukipua ja "luiden pakotusta".

Minä itse lähdin illaksi töihin ja tyttö jäi isän hellään hoivaan. Kyselin puhelimella aina välillä vointia. Kiitos buranan, neiti oli siivonnut huoneensa. Vaikka kuinka oli isänsä koittanut käskea rauhottumaan, niin eih! Tytön oli vain pitänyt siivota, kun ei nyt enää ole kipeä olo. No, illastahan se sitten jo kostautui, kuumetta parhaimmillaan 39,2c. Yöksi annettiin taas buranaa.

Tuossa nukkui hehkuvana yön vieressämme. Nyt 05 aikaan (kun heräsin) ei tyttö ehkä ihan kamalan kuuma ollut, mutta jos menee samaa rataa siskonsa kanssa, niin tänäänkin kuume on 38-39c.

Poika kait tulee sit seuraavana?
Ja minä itse toki sitten kun on se lomani? Näinhän se menee...

2 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Voi että. Rankkaa kuumeilua. Nyt tuntuu sellasta olevan kovasti liikenteessä. Ystävälläkin tosi rajua kuumetta ja jäsenet kipiänä, vaikka normaalisti sillä ei kuumetta edes juurikaan nouse. Onko se sitä sikainfluenssaa vai tavallista flunssaa, kuka tietää.

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

No voi kehno, kumpa neitin kuumeilu ei enää jatkuisi kovina!
Parantumista sinne oikeinkovin!