sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2011

Jos edes jotain..

Onko todellakin mennyt melkein liki kuukausi siitä kun viimeksi olen tänne jotain kertoillut!?

No, elämä menee samaa rataa kuin ennenkin, ei suuria muutoksia suuntaan eikä toiseen.

Ajatukseni ja aikani on vallannut kehon kiinteytys, zumbaaminen ja jumppaaminen noin yleensäkin on vienyt aikaani paljon, nautinnollista puuhaa!!!

Myös koulutehtävät ovat vieneet aikaani. Vielä pari tehtävää pitäisi tehdä tässä viiden päivän aikana.

Kevät keikkuen tulevi. Välillä on niin loskaa että autoilla ei pääse kulkemaan, toisinaan taas niin paljon lunta että tulee tunne että ollaanko taas tammikuussa! Mutta sieltä se kevät tulee, hitaasti mutta varmasti.

Eilen näin ekat joutsenet lentomatkallaan, siitä tule lämmin ailahdus rinta-alaan. Lehdestä luin että Lappeenrannassa on nähty 18.3. jo ensimmäinen kiuru. Eli sen mukaan kesään on enää kuukausi. Uskoisko?

Viime sunnuntaina kävi kuopuskin ratsastamassa! Hän jo pitemmän aikaa sitä kysellyt ja nyt sit sattui sopiva rako ja vein molemmat tytöt hummailemaan. Minä talutin kuopusta ja mies napsi kuvia. Tytöllä oli koko pitkän tunnin kestohymy päällä :)

Samana päivänä ajeltiin myös käymään Kiteellä Aquaparkissa. Ensimmäinen kerta sielläkin, ihan mukava pieni kylpylä. Paino sanalle pieni. Saatamme ehkä mennä toistekin takaisin :)

Lopuksi laitan vielä pari kuvaa. Toisessa on tietenkin kuopus ponin selässä ja toinen on mielestäni erittäin onnistunut kuva Vilistä, mieheni ottamia molemmat.


Ei kommentteja: