maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Sairastelut jatkuvat

Kuopus parantui torstaina ihan ykskaks lääkärin vastaanotolla!
Sinne asti tyttö vaan makasi sohvalla nukkuen ja torkkuen, ei leikkinyt, ei syönyt eikä jaksanut oikein piirrettyjäkään seurata. Laihtui ja oli tosi surkea. Varattiin lääkäriaika kun ripulointia vielä esiintyi, mutta tyttöpä "heräsi henkiin" lääkäriä odotellessa. 

Kuivumista ei ollut ja tyttö oli todellakin pirteän ja touhukkaan oloinen ja sen jälkeen rupesikin ruoka ja juoma maistumaan!! Uskomatonta!! Ja taas äiti tunsi itsensä typeräksi kiikuttaessaan lasta lääkäriin. Liekö lääkäri edes uskonut että tyttö ollut kipeenä viisi vuorokautta ;)

No, isäntä aloitti sitten to-pe yönä oksentamisen. Heräsin siihen kun yökkäili vessassa. Kertoi käyneensä yön aikana 4-5x oksentamassa ja ripuliakin oli. Lievää lämpöä ja pääkipua. Mies poti perjantaipäivän sohvan pohjalla ja iltaan mennessä söikin jo. Pääsi helpolla.

Toinen tyttö (7v) aloitti la-su yönä oksentamisen. Ei ole oksentanut kuin sen yhden kerran, ripuloinut pari kertaa. Kuume ja pääkipu ovat hänen kohdallaan ne suurimmat huolenaiheet, niihin kun ei auta edes Burana. Kuumetta ollut eilisestä alkaen pikkasen päälle 38c. Ruoka ei maistu, juomiset sentään jotenkin menee. 

Saas nähdä kuka on meidän perheen seuraava potilas!!

Ei kommentteja: