maanantaina, marraskuuta 10, 2008

Isänpäivä 2008

Eilen juhlittiin isää.

Omalle isälleni olin laittanut vain kortin. Ajatuksena oli laittaa myös uusia kuvia lapsista, mutta siirsin ajatuksen sitten jouluun. Jospas kerkeisin siiheksi hommata myös kehyksetkin :)

Niiskuneiti olikin mennyt la-su yöksi mummolaan. Ei ollut sitten herättämässä omaa isää sunnuntaina. Mutta Muumipeikko ja PikkuMyy tekivät sen hänenkin puolestaan. Lahjansa Niiskuneiti antoi sitten itse, kun tuli kotiin.

Ihan normaali isänpäivä. Aamupalalle tein tuoreita sämpylöitä ja keitin pannullisen kahvia. Kakun koristelin päiväruoalle. Ruoalla syötiin keitettyjä kasviksia ja perunoita, hunajamarinoitua broilerifilettä kermakastikkeella. Oikein maukasta oli. Vaikka itse sanonkin :)

Sitten kohta puoliin lähdettiin käymään mummolassa -- eli anoppilassa. Siellä oli iloinen Niiskuneiti odottamassa. Mentiin kävellen, että koirakin sai vähän liikuntaa. PikkuMyy sai kävellä osan matkasta, mutta lopulta tahtoi rattaisiin kyytiin ja otti pienet päivänokoset.

Anoppilassa juotiin kahvit ja turistiin mukavia. Käveltiin kotiin saunan lämmitykseen. Minä saunan lämmetessä kävin tyttöjen vaatekaappia läpi ja raa'alla kädellä pistin pienet ja vähänkin kohta-pieneksi-jäävät vaatteet pois. Pitää tehdä tilaa, että voi hommata uusia ;) Tuli paljon selkeämmäksi vaatekaappi, kun kaikki turhake on nyt sieltä pois.

Saunottiin. Ja hiljalleen asetuttiin yöpuulle, Muumipeikko ensin, sitten PikkuMyy ja lopulta Niiskuneitikin. Me katsottiin illan BB-show ja sen jälkeen mentiin nukkumaan.

<3 <3 <3

Ainiin.. ne isänpäivälahjat ;) Muumipeikko oli tehnyt koulussa kynttiläjalan ja kortin, Niiskuneiti oli tehnyt leikkikoulussa pikkuleipiä ja tytöt olivat hoidossa tehneet kädenjälkitaulut, joista toinen jo illalla hajosi. No, pikaliima kaiken korjaa :D

Ei kommentteja: