keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Vapaapäivää vietellen

Tänään olen vietellyt vapaapäivää.

Aamulla kello jo tietenkin soi 7 jälkeen, mutta pääasia että mihinkään ei ole ollut kiirus.

Aamupäivästä käytiin jouluostoksilla lähikylän Tokmannissa. Tulikin muutama joululahja ostettua ja muuta pientä tarpeellista.

Muumipeikko painui tänään läksyjen teon jälkeen suoraan luistelemaan ja viipyi siellä yli kolme tuntia :o Kylläpäs maistui poitsulle ruoka!! Ihan täytyy ihmetellä, että oliko tää se sama poika, joka joskus itkee ja märisee, että ei syö kun on pahaa.... ja nyt sama ruoka meni suitsait sukkelaan suuhun ;) Kummaa tuo ulkoilma!!

Mies on iltavuorossa.
Olen siis vietellyt lasten kanssa tässä iltaa. Olin meinannut tehdä tänään elämäni ekan kerran uunipuuroa, mutta taitaa jäädä toiseen iltaan, kun ei olekaan tarpeita :o Saavat tyytyä kaurapuuroon siis. Tai muroihin. Miten nyt itseäni tänään laiskottaa.

Huomenna ois yövuoro. Ou jee. Sitten lauantaina pitää aikaisin nousta ylös ja lähteä tyttöjen kanssa pikkujouluihin ajelemaan. Ne on 180km päässä meistä. En olekaan sinne koskaan itse ajanut, hirvittää jo hieman. Mutta eikös se siitä, kun hissukseen ottaa... Tullaan jo lauantaina takasinkin, kun minun pitää olla sunnuntaina töissä jo klo 12.

Lunta on tänään tullut lisää. Ai että toivon jo kovasti, että tuleva lämminaalto ei veis näitä lumia pois. Ois niin inhottavaa taas palata siihen tummaan ja märkään maisemaan, kun nyt ois tätä valoa ja lunta jo!

Niiskuneiti sai eilen toisen influenssapiikin. Nyt on sitten meidät kaikki (paitsi mies) rokotettu sitä vastaan. En tiedä tulenko vuoden päästä piikkejä ottamaan, mutta jospa nyt edes tämä talvi säästyttäis siltä!

Mutta nyt taidan lähteä netistä etsimään jotain kivoja joululeipomuksia, joita voisi tänä vuonna kokeilla :)

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

kuulumisilla <3

melkoelli kirjoitti...

Minä olen menossa huomenillalla yksin kauppoihin ja toivon myös löytäväni edes sen ensimmäisen joululahjan... =D

Ede@ kirjoitti...

Kuulumiset lukemassa:)

Oma vapaa on aina ihanaa äidille<3

Hali.