lauantaina, marraskuuta 22, 2008

Lauantaiaamuna

Rauhaisa aamu menossa.

Tässä nautiskelen kolmatta kupillista kahvia, tytöt katsovat Muumia telkusta, mies töissä, Muumipeikkokin vaihteeksi mummolassa. Koira huokailee lattialla, tuvan lämmössä. Kohta sekin pääsee ulos, kun me tytöt lähdetään syönnin jälkeen pihahommiin.

Eilen aloittelin siivousta, sain muuten siivonneen, mutta matot jäi puistelematta, joten sitä lähden tyttöjen kanssa tekemään. Ovat nyt olleet tuolla pikkupakkasessa (-10) yön yli, luulisi, että kaikki elävä on niistä jo kuollut :D Nyt vain karistelee ne pois... ;)

Lumet ovat onneksi pysyneet maassa. Ja pakkastakin ollut ihan sopivasti. Eilen käytiin ihanalla iltakävelyllä, me ja tytöt + koira. Kaksi pulkkaa oli mukana, molemmille tytöille omat tietenkin. Molemmat istuivat ja molemmat vetivät, välillä me juostiin pulkkia vetäen ja tytöillä oli hauskaa. Koirakin sai juosta vapaana ja taisi olla mielenkiintoiset hajut, kun kuono maassa meni niin innokkaasti :D

Leikkimökkiin laitettiin jo ulkovalot roikkumaan terassille. Pitäisi vielä toisella pitkälle sivulle saada valot, kun näyttää vähän tyhmältä noin. Jospa ne virittelisin tyttöjen kanssa ja tietty tähän sivuparvekkeelle pitää kans valot saada. Nekin voisin viritellä. Ihanaa kun saa taas touhuilla valojen kanssa!!!

Tilasin HobbyHallista uuden astiaston meille. Se tuli eilen. Oikein ihana!! Niin hieno, että mietittiin jo, että kehtaako niitä edes käyttää ;) Mutta eiköhän ne käyttöön mene, PikkuMyylle varmaan annetaan vielä tuota vanhaa astiastoa, kun siltä saattaa vielä lautaset pudota lattialle... tahallaan tai vahingossa....

Mutta nyt lähden suunnittelemaan ruokaa ja sitten potkasen itseni ja lapset pihalle. Otan kameran mukaan ja koitan ikuistella kuvia.

Oikein Ihanaa Lauantaita Kaikille!!!

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Moikka

Heti kurkkimassa sunkin kuulumisia<3

Jamelia

Sari kirjoitti...

Vastavierailulla myös täällä : )
Illan jatkot <3