torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Hippohiihdot

Eilen oli lasten Hippohiihdot.

Mukava keli oli ja tapahtumassa ihan mukavasti porukkaa.

PikkuMyy kieltäytyi hiihtämästä. Oli jo lähtöviivalla, seuraavana lähdössä kun tytölle iski joku kainostelu tai muu juttu ja halusi pois ladulta iskän syliin. Eli tuloksesta tuli hylätty. Voihan harmi. Hienosti tyttö muuten oli osallisena koko ajan, jäi vain tuo hiihtosuoritus :(

Niiskuneiti hiihti sitten hissukseen oman matkansa. Ei mitään kiirettä todellakaan pitänyt. Sauvojen käyttö niin minimaalista, neiti niitä suunnilleen veti perässään ja jaloilla meni vähän eteenpäin kerrallaan. Huokaus. Maanantaina siellä 3km lenkilläkin näin tehokkaampaa hiihtoa. Kait tyttöä jännitti??

Muumipeikolla sitten meni ihan hyvin hiihto. Vapaalla tyylillä veti sen noin 800m matkan.

Ainut mikä äitiä jäi kovasti harmittamaan oli tuo tyhmä nipottaminen sen mitalin suhteen. Eli muuthan sen sai, mutta PikkuMyy jäi ilman. Kaikissa sanotaan, että jokainen osallistuja palkitaan. No, miun mielestä PikkuMyy osallistui parhaansa mukaan tapahtumaan ja oli osallistumassa hiihtoonkin kovasti, mutta jäi sitten se aika saamatta. Hmph. Pakkohiihdon makua. No onneksi pikkuneiti ei ite tajua tuosta vielä mitään, joten häntä ei jäänyt harmittamaan.

Muumipeikkoa kovasti harmitti, kun Niiskuneiti sai kauniimman mitalin kuin hän, vaikka molemmat saivat samanarvoisen osallistujamitalin. Ei kuulema enää ensi vuonna osallistu vaan aikoo lasketella tuon koko ajan ;)

1 kommentti:

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Meiltä jäi hiihot väliin :( En ees ilmotellu kun tiesin olevan hankalaa.