tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Ulkoilutapahtuma 9.3.09

Eilen oli meidän paikallisella laskettelukeskuksella koko perheen ulkoilutapahtuma.

Siellä oli kuutamohiihto (vaikka ei ollut kuutamoa), moottorikelkka-ajelua, mäenlaskua, laskettelua, makkaranpaistoa jne.

Mekin tottakait lähdettiin mukaan. Tapahtuma kesti kolmisen tuntia.

Minä kävin Niiskuneidin kanssa hiihtämässä tuon kuutamohiihtolenkin, noin 3km. Hitaasti mutta varmasti mentiin eteenpäin. Miulla ois ollut haluja hiihtää kovempaakin, kun eihän se hullumpaa hommaa ollutkaan, mutta menin tytön tahdissa kiltisti. Ehkä sain tästä kipinän ja tällä viikolla lähden uudestaan hiihtämään!!!

PikkuMyy laski enimmäkseen mäkeä. Liukurilla ja pulkalla. Mäki oli tehty yhteen laskettelurinteeseen, joten jyrkkyyttä oli ihan kiitettävästi. Ja neitihän halusi laskea miun makuun liian korkealta, mutta ihan turvallisestihan tuo tuolta alas liukurilla tuli.

Molempien kanssa laskin pulkalla korkealta alas, vauhti oli hurja ja tyttöjä nauratti!!!

Illan kohokohtia myös lienee kahvin ja munkin + grillimakkaran syöminen. Lapset joi mehua.

Kaikilla oli kivaa ja hyvillä mielin tultiin kotiin saunaa lämmittämään.

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Kivalta kuulosti tapahtuma:)

Hiihti on mulle kyllä aina ollut jotenkin ei niin mieluista:P

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Tulin lukemaan kuulumisia! Itekii oon lapsena joskus tuon samaisen kuutamohiihdon hiihdellyt :) Kivan kuuloinen ilta ollut teillä! Tuli tuosta edellisestä postauksestasi mieleen että meijän Maisalla kanssa tummui toinen iso etuhammas n. vuosi sitten. Olin ihan kauhuissani kun hammaslääkäristä tuli tuo sama tuomio että se on kuollut ja saattaa tippua. Suussahan tuo on kestänyt ja kaikkien ihmeeksi se on vaalentunut samanväriseksi kun ennenkin?! Voikohan hampaaseen tulla mustelma? Entiiä, mystinen juttu. Se oli kumminkin ihan huomattavan tumma monta kuukautta toisiin hampaisiin verrattuna.