lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

Kesäaika

Siihen siirrytään ensi yönä. Hypätään kello kolmesta neljään.

Aina sitä jännittää, että mitenkä tulee vaikuttamaan lasten yöuniin, mutta muistelen, että ei näistä siirroista kamalan suuria muutoksia ole tullut.

Kesäaika. Ja ulkona liki -17c. Että silleen. Kesäistä on jo :D
No, pakkanen ei minua häiritse, kunhan ei tule lunta.. ainakaan paljoa!!

Tässä kuuntelen kun linnut laulaa titityy-titityy.

Jos tänään hakisi pajunkissoja ja alkaisi askartelemaan jo virpomavitsoja. Sekin päivä olisi kait ensi sunnuntaina. En kyllä tiedä keretäänkö me minnekään virpomaan, mutta onpas ainakin tehtynä sitten, jos ei muuten niin koristeena.

Mustasilmäsusannatkin ovat jo osa itäneet :) Mies rakensi hienon kehikon miun siemennyksille, nyt pysyy kosteus hyvin ja taimilla on tilaa kasvaa. Onhan se vähän liioitellun iso, mutta en anna sen häiritä ;) Itse oisin rakentanut hieman... pienemmän :D

Kun kävin keskiviikkona ratsastamassa, niin sainkin pitkästä aikaa jalkani kipeiksi. On ollut kävely harvinaisen huonoa viime päivät. Hyvä että olen eteenpäin päässyt. Liikkeellelähtöä on saanut aina miettiä pariin kertaan, vaapun ja kävelen jäykkänä, tutut ja tuntemattomat taatusti pohtivat, että olenko raskaana... Toivottavasti ensi kerran jälkeen ei kävisi näin... suurin syy varmaan on siinä, että en malttanut venytellä. No, sitä vanhakin oppii kantapään kautta asioita vielä ;) Eli ensi kerralla pitänee venytellä.

Mutta nyt kahvia kitusiin ja sitten pitääkin lähteä tuonne pakkaseen.. työmaa kutsuu!!!

Ei kommentteja: