keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Tilannepäivitystä..

PÖPÖT
Meillä on ollut täällä taas flunssaa.

Kaikki muut ovat nuhassa ja nuhjusessa kunnossa paitsi esikoinen. No hyvä että joku tältä säästyy.

Jouduin tänään perumaan ratsastustunninkin ja iltapäivän lenkkeilyn, kun ei miusta ois olt radalle tän nuhan kanssa. Ja toisaalta haluan myös säästää itseäni, että jaksan olla töissä. Mutta ehkä ensi viikolla paremmalla onnella liikenteessä.

Meillä alkaa ehkä tänä keväänä KEITTIÖREMONTTI.
Vihdoin ja viimein pääsen eroon noista hirveistä keittiökaapeista. Ovat jo kyllä ihan ikäloput, talon alkuperäiset ja niin ajasta jäljessä että ei kukaan usko. Jotain uutta ja hienoa on siis saatava.

Miehen kanssa ollaan pari päivää nyhjätty netissä ja etsitty erilaisia ratkaisuja, erilaisia malleja, kaapinovia ja systeemejä. Tänään käytiin oman kylän rautakaupasta kysymässä lisää kuvastoja ja hieman kuunneltiin että mitä heillä oli kerrottavanaan.

Saas nähdä miten hommat nyt etenee. Mitä ja milloin. Mutta lupaan päivitellä remppajuttuja tänne blogiin. Ja toki ennen-jälkeen kuvia tulee myös :)

OIKOJALLA
Kävin tänään Niiskuneidin kanssa oikojalla. Rautoja on nyt pidetty hyvin säännöllisesti ja onhan tuota tulosta tullut. Eli nyt on etuhampaat hienosti siirtyneet alaetuhampaiden eteen. Ja saatiin lupa pitää raudoista taukoa, eli päivisin ei tartte enää rautoja pitää, mutta yöksi pitää laittaa. Tyttö oli innoissaan. Elokuussa seuraava tarkastus ja ehkäpä.. hyvällä lykyllä.. tyttö saa raudat pois!!

IRTIOTTOA ARJESTA
Olin perjantaina tuulettumassa. Kahden hyvän ystävän kanssa. Olikin korkea aika käydä jossakin. Hauskaa oli. Tuli naurettua niin että tuntui että henki loppuu ihan just top tykkänään. Nauru ei vaan loppunut, henki ei enää kulkenut ja sitten naurettiin jo kyyneleet silmissä ja suorastaan rätkätettiin. No, ehkä alkoholillakin oli osansa asiaan :D

Paikallisessa käytiin. Ei siellä kyllä mitään hurjaa menoa ollut, pikkasen huono ilta valittiin tuon suhteen, mutta ihan kivaa meillä silti oli. Pelattiin biljardia ja edelleen naurettiin. Kotona oli puoli kolmen jälkeen ja voikun oli mukava kömpiä oman miehen kainaloon.

KYLPYLÄLOMA
Varattiin perheloma. Eli aika on käyttää joululahjaksi saatu lahjakortti. Lähdetään noin kuukauden kuluttua. Kivaa. Tuskin maltan taas odottaa että pääsee altaille köllimään :) Ja ulos syömään. Ja jos sitä vaikka Puijossakin pääsis käymään ;)

5 kommenttia:

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Voi jummi, kutkuttavaa odottelua kylpylälomalle koko sakille! =)

Ja tuo irtiotto ilta kamujen kanssa varmasti oli paikallaan :) pääasia ettähauskaa oli!!

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Ja parantumista sinne!! Hus veks pöppiäiset!!

S kirjoitti...

Siis olen minäkin kurkkua myöten täynnä sairastelua!!!!

Toivottavasti reissunne onnistuu ja olette siinä kohtaa sitten terveempia=)

Ede@ kirjoitti...

Paranemista sinne!

Ja onnweksi on jotakin kivaa ootettavaa tuo loma<3

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Vieläkö teilä pöpöt jyllää..?