lauantaina, toukokuuta 30, 2009

Kasvimaata laiteltu

Tänään vihdoin ja viimein päästiin kasvimaan kimppuun. Mies sen eilen myyräsi ja tänään sitten laiteltiin perunaa kolme lyhyttä vakoa ja sitten tuli avomaankurkkua, retiisiä ja salaattia. 

Hyvin on pienet meillä nää viljellykset, mutta hyvä että tulee nuokaan syötyä. Ja nää on taattuja kasvamaan ;)

Tytöt saivat oman pienen nurkkauksensa jonne sitten laittelivat samoja kuin mekin ja annoin sitten vielä 5 krassin siementä. Toivottavasti noista krasseista joka siemen nyt sit itää *peukuttaa*

On ollut tänään hellepäivä. Varjossa maksimi ollut +25!!! HUH HELLETTÄ!!!

Aamupäivällä käytiin K-kaupassa, siellä oli pienimuotoinen kesätapahtuma, pomppulinna, intiaani-pelle (vai miksi häntä sanois, teki ilmapalloeläimiä ja kasvomaalauksia), ilmaista grillimakkaraa, kahvia ja mehua. Tytöt hetken pomppulinnassa hyppivät ja Niiskuneiti kävi hakemassa käsivarteen maalauksen. Oikein mukava tuokio. Käytiin kaupassa ja eilisen tilipäivän kunniaksi lyhensin nollille meidän ruokatilin. Nyt saa taas ostella ruokaa ihan rauhassa.

Sitten käytettiin lapsia uimassa. Meidän lähellä on uimaranta, ihan kiva paikka. Ei se vesi mitään lämmintä vielä ole, en ymmärrä miten nuoret ja lapset siellä jaksoivat niin puljata :D Mutta hauskaa tuntui olevan!!

Grillattiin ruokaa ja käytiin jäätelöautolla. Ostettiin pakastin puolilleen jäätelöä. Namia!! Nyt on mistä ottaa hellepäivinä ja toki sadepäivinäkin ;)

Niiin... olihan tänään ihan juhlaakin. Poika pääsi luokalta ja toi ihan hyvän todistuksen kotiin. Jonkun verran numerot laskeneet, mutta vielähän tuo melko hyvä oli. Pitää koittaa nyt ensi vuonna saada numeroita nousuun. Vaatii työtä paljon, mutta mietitään tuota sitten elokuussa!!!

Illalla paistettiin lettuja. Mansikkahillon kera. Namia!!
Niiskuneiti jäi lettutalkoista paitsi, kun nukahti yöunelle jo klo 19 jälkeen :o Saas nähdä monelta aamulla on herätys!!!!

No tässä meidän tätä päivää. Laitan seuraavaksi tulemaan kuvapläjäyksen :)

Ei kommentteja: