torstaina, toukokuuta 14, 2009

Miniloma alkaa

Tänään.

Neljä vapaata.

Ihanaa.

Huomenna sitten sinne minilomareissulle :D
Lapset ei tiedä tästä vielä yhtikäs mitään. Hyvin ollaan pidetty matalaa profiilia. Laitoin esikoisen opettajalle sähköpostiviestiä ja kyselin jo perjantain läksyjä, kun poika joutuu olemaan pari tuntia poissa koulusta. Sain jo vastauksenkin ja kaikki siis sen suhteen hyvin :)

Nyt pitäisi vielä keksiä hyvä tekosyy, minkä avulla saadaan poika tulemaan koulusta klo 12. Niin että ei arvaa mitään ;) Ehkä me jotain keksimme...

Kävin tiistaina kampaajalla. Nyt on taas uutta lookkia. Väriä hiukan laitettiin ja vaaleita raitoja sekä leikattiin. Tänään vien tytöt kampaajalle. PikkuMyy elämänsä ekaa kertaa istuu siihen tuoliin, Niiskuneidillä on jo enemmänkin kokemusta. 

Niiskuneitiä odottaa sunnuntaina ihana ylläri. Aion viedä tytön ratsastamaan. Tunninkin jo varasin hänelle. Ihanaa. Saas nähdä tykkääkö niin että haluaa opetella ihan itsekseen joku kerta, siis ilman taluttajaa. Toiveina ois että tyttö sais tästä harrastuksen. Taidan tästä kertoa vasta sunnuntaina että ei mene niin pitkäksi tytöllä odotus :)

Tänään haetaan "puutarhajuttuja". Eli ulkona on menossa sen pihatien rakennus. Mies jo nurmea kaivanut pois ja nyt pitäis maisemointikangasta laittaa ja hiekkaa ja sepeliä ja reunakivet. Sekä laajentaa etupihan laatoitusta alueelle jossa ei nurmikko kasva millään. Kukkapenkki pitäisi siitä tieltä siirtää paikasta A paikkaan B. Sen siirron jos kerkeäis tänään tekemään. Pitäisi vaan multaa saada riittävästi.... eli paljon!!! No katsotaan... Ei siinä muuten mitä, mutta siirrettävät alkaa olla jo hyvällä taimella, niin ei niiden enää paljon kehtais antaa kasvaa... Laittelen sitten kuvia tuostakin projektista.

Esikoisella on nyt yskä. Ja allerginen nuha. Ja silmät vuotavat. No kaksi jälkimmäistä ovat joka keväinen juttu, tää yskä on nyt ihan uutta. En tiedä liittyykö allergiaan (pelottelen itteäni hiipivällä astmalla) vai oisko ihan vaan jotain flunssaa tulollaan. Kun ei nyt tulisi kipeäksi!!!!! Että ei menisi reissu häneltä ihan mönkään :'( 

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Mukavaa minilomaa:)

Laitahan sitte pihajutuista kuvia kans
kun kerkiät!

Kiva ylläri tuo ratsastus;)

Jamelia

Teke kirjoitti...

Kivaa reissua!