sunnuntaina, toukokuuta 03, 2009

Pohdintoja toukokuusta

Ei taida tulla lähdettyä mihinkään, kun on ne 4pv:n vapaat miulla. No ei mahda minkään. Mies ei innostu mistään oikein... " miksi pitää heti jo lähteä johonkin, vastahan me oltiin Kuopiossa..." Niinpäniin, onhan se niinkin, mutta.... ARGH!!!!!!!

Oli suunnitelmissa, että mentäis Hesaan ja käytäis rauhassa Linnanmäki ja Korkeasaari. Mutta eih. Ei sekään nyt sit kait toteudu.

Päätin sitten eilen, että raivaan tämän talon kaiken turhasta noina päivinä. Ostan jätesäkkejä ja sullon kamaa täyteen ja vien roskiin. Tähänkin mies tuumasi, että pitäis tuota pihahommaakin aloitella.. TOKI TOKI, mutta kun minuu vaivaa tää epäjärjestys täällä sisällä ja ulkohommiin en tartu ennenku sisältä on kaapit ja muut tyhjennetty turhasta roinasta!!!!!

No, sentäs lupasi, että yhtenä päivänä noista neljästä voidaan käydä vaikka Kouvolan Tykkimäessä, sinnekun ei oo niin mahdoton matka meiltä. Tykkimäki aukeaa sen viikon lauantaina, joten retki on sitten lauantaina tai sunnuntaina. Ehkä sunnuntaina. Riippuen toki säästä.

Eli kun keskiviikkoaamuna tulen yövuorosta kotiin, niin otan pienet unoset ja sitten alan raivaushommiin. On niin paljon kaikkea turhaa ja ylimääräistä, että ihan ahdistaa!!! 

Keittiöhommat seisoo. Ollaan tarjouksia haettu nyt 4, yhdestä ollaan saatu siis jo ihan raha-arvio. Toinen paikka jossa käytiin (varmaan jo kuukausi sitten!!!) ei oo vieläkään ottanut yhteyttä, vaikka lupasi. Liekö unohtanut meidät?? Kolmas paikka sanoi että menee jonkun aikaa ja neljäs paikka lupaili jo tälle viikolle tarjousta, mutta eipä oo kuulunut. Ehkäpä vappu sotki vähän tässä välissä. Toivottavasti ensi viikolla tulisi tarjous. Pääsis sekin homma etenemään... Se nyt on jo selvää, että ennen esikon 10v-juhlia ei taida uutta keittiöö tulla. No ei mahda minkään.
Jos sitten edes jouluksi.......

Eilen näin ekan västäräkin. Vähän myöhässä, kun muut ovat nähneet jo ajat sitten :D Pääskysiä en ole vielä nähnyt, eivät ole siis vielä tulleet. Miehen kanssa kävin eilen pyöräilemässä, niin ai että kun on metsät sinisenä sinivuokoista. Todella upean näköistä!!! 

Ei kommentteja: