keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010

Uusi Vuosi 2010

Uuden vuoden ensimmäinen viesti. Onkin tullut pidettyä vähän taukoa, ei tietoisesti, mutta ei vaan ole ehtinyt.

Joulu tuli ja meni.
Oli oikein ihana joulunaika. Itselläni oli aatonaatto ja aatto töistä vapaata, joten sain rauhassa olla ja juhlia. Joulupäivä ja Tapani menikin sitten jo töissä, jonka jälkeen sain pitää ihanan kuuden päivän miniloman =)

Kilttejäkin ollaan oltu viime vuonna. Pukki toi minulle mm. kultaiset sydänkorvikset ja ihanan vaaleanpunaisen kaulaliinan. Sain mieheltä pyytämäni "naisten partakoneen", en halunnut epilaattoria vaan sen miedomman muodon :) Miehelleni ostin hänen toivomansa moottorisahan teräketjun terotuslaitteen ;)

Lapset sitten saivan mm. WiiFit2-pelin, IceAge3-dvd:n, Lumikki-dvd:n, vaatetta, rahaa, ratsutallin ja hevosia, HelloKitty-talon ja kaikkea muutakin kivaa. Mitään rojua ei pukki tänä vuonna tuonut, josta me vanhemmat ollaan hyvinkin tyytyväisiä.

Tapanina kävi ystäväperhe meillä kylässä. Saunottiin ja tehtiin nachoruokaa, juotiin vähän punaviiniä ja pelattiin mukavaa lautapeliä.

Tapanin jälkeisenä päivänä tuli veljeni perheineen meille yökylään. Taas saunottiin ja pelattiin sekä lautapeliä että Wiitä. Oikein mukavaa oli heidän vierailunsa.

Miniloma meni muuten kotosalla, mutta kävin tyttöjen kanssa Savonlinnassa mummoni luona. Äitini lähti mukaamme. Olimme siellä kaksi yötä. Oli oikein ihanaa viettää aikaa mummon kanssa. Vaikka hän onkin melkein omillaan toimeentuleva (tätini auttelee kauppa-asioissa), niin eihän tässä maailmassa koskaan tiedä milloin lähtö tulee, joten jokainen yhdessä vietetty hetki on kullan arvoista aikaa.

Uusi Vuosi vaihtuikin sitten ihan tässä kotosalla. Mies oli iltavuorossa töissä, joten me ammuttiin raketit 22 jälkeen. Ei ollut kuin muutama raketti. Itse olisin tahtonut enemmänkin tulitusta, mutta ehkä sitten tänä vuonna ;)

Tässä tämmöinen pikaraportti loppuvuoden kulusta.

Ei kommentteja: