sunnuntaina, tammikuuta 31, 2010

Voihan poskiontelot

Työmaalla aloitettiin jokunen viikko sitten laajat remontit, tarkoituksena korjata koko rakennus ja siinähän ON korjaamista kun kyse kuitenkin terveyskeskuksesta kaikkine sairaala-hoiva-ja palveluasuntoloineen sekä muut hallintokäytävät.

Viime viikollakohan se oli kuin sielä aloitettiin asbestinpurku. Huomasimme yksi ilta, että meidän puolella ilmastointi on nykyisin jommosen tehokasta :o

Alkoi tulemaan nuha. Joka paheni. Ja alkoi pakkaamaan poskionteloihin. Autz, tuttua tuttua. Maku-ja hajuaisti hävisivät kun nenän ilmastointi meni tukkeeseen. Odotellaan, kyllä se siitä suttaantuu, ajattelin.

Tällä viikolla olen olosuhteiden pakosta ollut kotihoidon tiimissä töissä ja ns. poissa tuolta remonttipesästä. Olo helpottui. Oli ihanaa kun viikon tauon jälkeen ruokakin maistui joltain ja haistoin jotain!! Omassa nenässä ilmastointi toimi taas :)

Kävin kuitenkin yhden vuoron tekemässä omalla puolellani ja sen jälkeen se alkoi taas pakkaamaan, eilinen oli tuskaa töissä kun tuntui että kuumetta nostaa ja pakotti puolta päätä, poskionteloista säteili korvakäytävään ja alapuolen ikeniin.

Yö meni piloille... jotain vajaasta 04 olen pyörinyt sängyssä ja kuunnellut pakotusta. Ai Ai Ai.
Ottasko Buranan...? Töihin tästä pitäisi kyetä, äsken näytti aavistuksen yli 37c. Ei sillä vielä kotiin jäädä.

Tällä hetkellä pahin pakotus on korvakäytävä-ien-akselilla. Ja toki poskea jympsyttää. Räkä ei oikein irtoa ja kun pyyhin niin tuntuu että ien räjähtää :/

Jotenkin luulen, että antibiootille ois tekemistä. Kait se huomenna tarttee tohtorille soitella ja kysellä että saisko jotain helpotusta, ensin antibioottia, niitä neuloja en halua nenääni :/

Niin olen tässä mietiskellyt että johtuuko tämä nuhani kenties tuosta remontista, allerginen nuha tai jotain... Ja mitenhän sitten kun remontti alkaa omassa päässä taloa... Huoh.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi "sarvikuonon", sellaisen nenäkannun hankkimista. Työpäivän aikanakin voit välillä tehdä pikaisen puhdistushuuhtelun ja töiden loputua perusteellisemman. Huuhtelu auttaa vähentämällä virusten määrää flunssassa ja poistamalla pölyjä ja muita epäpuhtauksia. Nenäkannuja saa oman kylänkin apteekista!