tiistaina, elokuuta 09, 2011

Ajatuksia loman jälkeen

Loma on takana.

Huokaus.

Ihan ehdottomasti paras kesäni tähän mennessä. Ja sen sai aikaan kesän suurin päätös, en voi vieläkään oikein uskoa sitä asiaa todeksi, mutta totta se on! Ensi kesänä saan taas viettää ihania hetkiä siellä, omalla mökillä!!!!! 

Nyt tuntuu, että tuleva talvikaan ei tunnu niin kamalalta. Siellä se taas odottaa, kesämökki uutta kesää. Ja tokihan me talvellakin siellä päästään käymään. 

Pilkille. Saisinkohan kipinän tuohon lajiin? Täytynee hommata kunnon pilkkihaalari, kunnon kengät ja muutkin varusteet, muistan lapsuudestani sen miten aina palelsi pilkillä ollessa. Siitä se inho sitä lajia kohtaan on jäänytkin, päällimmäinen muisto on se paleleminen. 

Odotan syksyn viileitä öitä mökillä. Kun ei enää välttämättä uimaan pysty, mutta saunan jälkeen kuistille viilentymään ja sitten iltojen pimeydessä istutaan lämpimässä mökissä ja pelataan esimerkiksi korttia, takassa tuli rätisee. 

Olisi ihana herätä mökiltä joku aamu ja huomata maan olevan jäässä, lämpömittarin näyttävän alle nollan. Siten tietty että päivisin nousisi vielä plussalle ja vesi pysyis sulana. Pystyn nenässäni tuoksuttamaan, miltä maa tuoksuu tuollaisena aamuna. Katsotaan kuinka käy ja missä vaiheessa laitetaan kesämökki odottamaan ensi kesää.

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Oma mökki on varmasti ihana.
Mäkin lomalla huvikseen kattelin
mummonmökkiä
ehkä sitten joskus vanhana on vielä
sellainenkin:P

Jamssi

Anna kirjoitti...

Voi miten ihanan mielikuvan loit! Minäkin haluan! :)
Ehkä mäkin sitte isona...