tiistaina, joulukuuta 30, 2008

Ale-ostoksia ja luistelua

Eilen tosiaan käytiin siellä ALE-myynneissä.

Se on kyllä totuus, että me emme itse ale-koreista/rekeistä löydä mitään. Joko ollaan liian vaativia tai sitten ollaan liian myöhään liikenteessä...

InterSportista käytiin Niiskuneidille katsomassa luistimia, no ei sieltä löytynyt oikeaa kokoa niistä malleista, mitä me katseltiin. Me kun ei haluta ostaa vielä niitä sahalaitaterällisiä kaunoluistimia, vaan sellaiset toisenlaiset. Tuolta tarttui sitten musta turvakypärä PikkuMyylle. Että ei ihan tyhjin käsin tarvinnut lähteä ;)

Euromarketista löytyi Niiskuneidille punaiset Minni-luistimet. Eikä ne nyt niin kalliitkaan edes olleet, jotain 23€. Ovat kaksi kokoa isommat kuin edelliset.

Itselleni löytyi Prismasta uimapuku, ihan musta perusmallinen uikkari. Yllärinä se, että sain ostaa kokoa XL, en olekaan enää XXL :D Jotain positiivistakin!!! Löysin myös uudet mustat nahkahanskat, sellaiset cityhanskat ;)

Muumipeikolle löytyi Citymarketista uusi toppapuku, IcePeakkia tällä kertaa ja ei todellakaan ollut alennettuun hintaan. Onhan se hieno. Raaskiiko sitä edes käyttöön antaa :)

Sekä pitihän se itelleen ostaa joululahjakin, pelihöperönä ihmisenä ostin uusimman TombRaiderin, Wii-version. Olen nyt sitä yrittänyt läkytellä, ja ensimmäinen ongelmakohta on saavutettu. Saas nähdä montako tuntia siihen saan kulumaan... kun ei olis liian vaikea, että ei menisi mielenkiinto heti alkuunsa, niinkin voi käydä.

Ostin myös kaksi uutta leffaa meille, perheleffoja. 101 dalmatialaista ja 102 dalmatialaista. Äsken lehdestä huomasin, että tuo ekana mainittu tulee torstaina televisiosta, mutta eipä tuo mitään :)

Käytiin myös Rossossa syömässä. Me miehen kanssa otettii samanlaiset annokset, olikohan PolloCrema tai jotain sinne päin, lapset söivät ananas-kinkku-pizzat. Namia oli!!

Eilen katsottiin tuo eka leffa ja Niiskuneitikin nauraa hekotteli niin että meinasi mennä pissit housuun. Voi toista!! Huomenna katsotaan tuo toinen. Ja syödään viimeiset herkut pois talosta.

Tänään käytiin taas luistelemassa. Niiskuneiti se on kehittynyt taas lisää parissa päivässä. Nyt ei ollut ihan koko aika sellasta tököttelyä, vaan liukuikin välillä vähäsen ja jalat meni jo vähän enemmän sinne päin ;)

PikkuMyy kävi myös luistimien päällä, sen verran että valokuvia saatiin. Ja toinen tykkäsi. Eihän se tietty millään hältä onnistunut, mutta mies piti tukea ja luistelivat yhdessä, PikkuMyy miehen jalkojen välissä. Hymyssä suin tietenkin!! Meidän kolmesta lapsesta eka, joka ei heti saa multimegaraivaria kun ei onnistukaan ekalla yrittämällä ;)

Mutta nyt tulee jo kiirus. Eväät tekemättä. Töihin se on mentävä!

Huomenna sitten rakettien ammuntaa, leffailua, saunaa, mässyä ja pari ciideriä. Ja jotain hyvää ruokaa.

6 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Tehän olitte kivasti löytäneet shoppailureissulla ostettavaa, vaikkei ne varsinaisesti alennustuotteita ollutkaan. Kummasti piristää käydä välillä hieman törsäilemässä. ;D
Hyvää uutta vuotta teidän perheelle. =)

Ede@ kirjoitti...

Kivasti olitte löytänyt juttuja
mäkin oota että pääsen aleostoksille:P

Oikein hauskaa uutta vuotta:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta 2009!

Huimaa että teillä kuopuskin käynyt jo luistimilla ja meillä ei vielä esikko kertaakaan :D
Ehkä olisi jo korkea aika.. kun tulisi kunnon jää tuohon lampeen että uskaltaisi mennä koittamaan. Sitä odotellessa ;)

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi WTF?!?

no MARI vaan =)

Antzu kirjoitti...

ANONYYMI-MARI ;)

Eikun lapset autoon ja tuutte tänne meille, niin löytyy jäätäkin missä uskaltaa luistella :)

Johan se kohta pitäis käydä harjoitteleen, että sitten esikoulussa (parin vuoden päästä!! :O ) osaa, tai edes pysyy pystyssä ;)

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Voi kun ois päässy itekki ale ostoksille... mutkun ei niin ei!!
Heh, mie uuden vuoden aattona ajattelin että no nythän mieki otan pari sippee uuden vuoden kunniaksi ja samassa tajusin että hei, enhän mie voikkaan ottaa!!! :D