sunnuntaina, joulukuuta 28, 2008

Kylläpä nukuttaa..

Mutta töihinhän se on mentävä. Vaikka kuinka väsyttäis.

Väsymystä aiheuttaa liian levoton viime yö. Ensinnäkin mies oli antanut PikkuMyyn nukkua liian myöhään päiväunet. Eli olivat tulleet ulkonta 15.30 jälkeen ja kait ruoan jälkeen sit laittanut pienille unille. Eihän tyttö olt nukkunut kuin tunnin, mutta sekin jo riittää sotkemaan rytmiä. Kun tuohon aikaa nukkuu!!!!

Eli neitihän ei tiettykään olt nukkumassa normaaliin yöuniaikaan (klo21). Eikä vielä klo22. Me muut mentiin nukkumaan klo23 maissa ja tyttö riekku vielä ihan täysiään. Meidän väliin tahtoi, mutta ei siinä malttanut olla, touhusi omiaan, räpsytteli valoja tai karkaili muuten vaan. Jos pinnasänkyyn laittoi niin sielä karjui ISIIIII ISIIIII ISIIIII.... *dingdong* Mieheltä meni hermot mennen tullen ja kanteli tyttöä sitten eestakas meidän sängyn ja pinniksen väliä. Mie koitin nukkua nekin muutamat tunnit jotka oli vielä tähteellä.

02 maissa heräilin siihen, kun oli liikehdintää. Niiskuneiti tuli sanomaan, että meni pissat housuun. Menikö sängylle asti, kysyi mies. Meni vastasi tyttö. No, mies nousi ylös ja vei Niiskuneidin suihkuun ja vaihteli petivaatteet jne... mie jatkoin unia. Hmph. Sen siitä saa, kun juo illanaikana paljon.

Tänäänkun tulen töistä, niin jos ei PikkuMyy ole nukkunut päiväuniaan vielä siihen mennessä, niin taatusti pidän huolen, että ei nukukaan ennen yöunille menoa. Ja Niiskuneiti ei taatusti juo mitään ylimääräisiä juomia ennen nukkumaanmenoa.

Tämmöinen aamuvalitus tänään ;)

Toivottavasti mies ja tytöt saavat aamulla nukkua pitkään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äsh millainen yö :/
Toivottavasti jotenkuten jaksoit duunissa.

Ede@ kirjoitti...

Voi ei nuo yöheräämiset kyllä
aamulla tuntuu toiv. saat säkin tasattua unet<3

JaksujaX

Antzu kirjoitti...

MariE, työpäivä meni itse asiassa ihan hyvin, tosin haukottelin välillä niiiiin makeesti ja rauhallisempina hetkinä alkoi painostamaan ihan kamalasti.

Jamelia, eiköhän tää univelka tuu tällä viikolla kuitattua, tää on niin heleppo viikko, muuten vapaata, paitti ti-ke yö ja sunnuntaina aamu :D Nautinnollista :)