perjantaina, joulukuuta 26, 2008

Pyhien aikaan..

Nyt alkaa olla Tapanikin jo kääntymässä lopuilleen. Vielä on Tapanin ajelut ajelematta, se tehdään parin tunnin päästä tuonne lähikylän terveyskeskukseen, päivystykseen. Miehellä oli eilen aamulla herätessä toinen silmä turvoksissa, tänään ei muutosta parempaan, joten menee sitä näyttämään. Eiköhän siihen jotain tippaa tulene. Ei ainakaan vielä toistaiseksi ole tarttunut meihin muihin.

Eilen nukuttiin pitkään. Sitäkun aattona tuli valvottua myöhään, jokainen meistä, niin eihän se niin aikaisin herättänytkään. Vaikka oishan tuo silti nukuttanut vieläkin pitempään ;)

Käveltiin appivanhempieni luokse syömään. Ihana ilma oli kävellä. PikkuMyy sai joulupukilta uuden punaisen pulkan, jota on todella kevyt vetää ja se kulkee todella hyvin! Laskettiin iso alamäki alas ja minuu ihan kävi jo hirvittämään vauhti :D
Kuvassa Niiskuneiti testaa pikkusiskon uutta pulkkaa.

Muumipeikko jäikin sitten mummolaan yöksi. Sinne on naapuriin muuttanut uusi perhe, jossa kaksi tyttöä. Iältään jotain 8-11v, luulisin. Eli lisää kavereita niille kulmille :)

Tänään käytiin myös ulkoilemassa. Luistelemassa. Minä ostin viime talvena itselleni luistimet, mutta tänään vasta ekan kerran niitä testailin. Hyvin luistivat, hieman ehkä tylsähköt, mutta hyvinhä noilla silti luisteli. Kunhan saan ne teräviksi, niin sitten on varmasti vielä mukavampaa.

Tässäpä todistusaineistoa siitä, että todellakin olin luistimien päällä:


Mutta nyt syömään. Sitten sinne päivystykseen. Ja sen jälkeen leffastudio pystyyn olohuoneeseen, käytiin vuokraamassa pari leffaa.Eiköhän noiden parissa ilta suju rattosasti :)

2 kommenttia:

Ede@ kirjoitti...

Oi oelen ihan kade ,
kun pääsit luistelua testaamaan ja kerros mitä tykkäsit sex and the city leffasta
kannattaako katsoa;)

Antzu kirjoitti...

Sex and the City oli oikein hyvä!! Tykkäsin paljon!! Ja kun oon näin herkkis, niin kyllä muutamaan otteeseen sain ihan kyyneleet silmiini :)

Suosittelen!!! Varsinkin, jos oot tykännyt itse sarjasta aikoinaan!