sunnuntaina, joulukuuta 21, 2008

Joulusiivo tehty, pukki kateissa ... mutta lunta on!!

Tää päivä on ment siivotessa. Alkoi jo aamukahvin aikana pienenä paikkojen järjestelynä. Miehen potkasin 10 jälkeen sängystä ylös auttelemaan, sillä yövuorot menossa, niin annoin nukkua pitempään. Itse heräsin jo 8 aikoihin.

Enää ei ole kuin likaisimmat paikat pesemättä, eli wc ja pesuhuone/sauna. Ne kerkeää vielä. Huomenna pesen aamusta wc:n ja mies pesee sitten huomenna pesuhuoneen tai jynssätään se sit yhdessä aatonaattona.

Kuusi haetaan tiistaina, kun pääsen töistä. Tytöt ei nyt pääse kuusenhakureissulle mukaan, kun miehen mielestä klo15 on jo liian myöhäinen ajankohta, että on niin pimeetä. Vaikka jännähän se ois hieman hämärässä rämpiä metsässä. Katsoo nyt.

Pukki on kateissa. Alkoi jo epätoivo nostamaan päätään. Vakipukkimme lähteekin jo aattona heilastelemaan Jyväskylään, joten se siitä. Appiukko ja mies on pikkasen huonot vaihtoehdot, vaikka jompikumpi heistä saa ruveta hommaan, jos ei nyt LC:n kautta saada pukkia.

Ihanaa. Meillä on melkein 10cm lunta maassa. Aivan täydellistä. En enää kehtaa kuvia ottaa, kun jo noita lumikuvia on tässä blogissa ihan riittävästi, mutta enköhän mie perinteisen aattoaamukuvan ota. Sen sitten laitan tänne.

Nyt voi jo käydä ootteleen aattoa.

Ihanaa.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

mäkin haluun lunta!!!!!

Ihanaista joulun aikaa myös sinne!

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Hauskaa Joulua!!!