perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Pakastin-show

1.1.2010 noin klo 19 menin alakertaan, pakastimen luo joka on makuuhuoneessamme. Ajatuksena oli ottaa sieltä mansikoita tai vadelmia sulamaan.

Avasin kannen.

Lämmin ummehtunut pöllähdys iski kasvoilleni.

MITÄ MITÄ MITÄ ????

Pakastin ihan lämmin sisältä. Pakastimessa olleet vakuumipakkaukset ihan viittä vaille räjähdyspisteessä, marjat muussina. Kaikki marjat.

MITÄ ON TAPAHTUNUT???

Virtavalo palaa arkun päällä vihreänä. Missä mättää??

Vilkaisen pakastimen päätysivussa olevaa valitsinta, jolla valitaan pakastusteho kääntämällä. Se näyttää OFF-tilaa.

JuupaJuu.

Elikäs, joku on meidän perheen lapsosista käynyt jossain vaiheessa kääntämässä valitsimen pakastusteholta OFF-tilaan. Great. Ja jotenkin syyttävä sormi osoittaa meidän PikkuMyyhyn, mutta sillähän ei nyt enää ollut tuossa vaiheessa väliä. Oli kuka oli.

Pakastimen sisällä oli jo hyvä käymistila meneillään. Arkun pohjalla oli monen sentin kerros marjamehua joka haisi jo ihan viiniltä. Uuuuh. Mies siivosi kun ei minusta siihen olisi ollut ;)

Tuli sitten sekin pakastin sulatettua. Mutta hieman eritavoin kuin olin suunnitellut. Nyt ei ole lopputalveksi marjoja eikä omatekoisia mehuja.

Ehkäpä ensi syksynä ollaan viisaampia kun laitetaan pakastin taas hurisemaan. Saattaa olla että pakastin vähän kääntyy siinä kulmassa, valitsin seinää vasten :)

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Kurjaa=( Mutta tämmöistä tää on pikkuisten kanssa välillä.

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

No voi kettu, ei varmaan ottanu aivoon yhtään....
Kyllä nuo kerkii vaikka mitä.
Meilä viime syksynä kävi vähän samankaltasesti, meillä kun on kaappi yhistelmä jossa on erilliset laatikot alinna niin Juppis oli sen aukassu silleen että kaikki pakkasessa olleet jutu pilaantui (ja hajua ehin ihmetellä jonnii aikaa.....)